20-річний закарпатець зацікавився спадщиною бабусі, яку майже не бачив (ВІДЕО)

9
1

За помилки брата в минулому, тепер розплачується його рідна сестра. Жінка з Рахівського Великого Бичкова судиться з нібито позашлюбним племінником (сином рідного брата), який 20 років не давав про себе знати. І тільки звістка про спадщину змусила вийти хлопця з тіні.

Ольгу Пруць, жительку Великого Бичкова, минулого року запросили до суду, щоб засвідчити батьківство її вже покійного рідного брата за 20-тирічним Василем Летою. Хлопець, за словами  жінки, захотів змінити прізвище і взяти батькове – Ілюк, а відтак стати спадкоємцем після смерті бабусі, яку він навряд чи колись бачив. Жінка припускає, що тільки звістка про смерть бабусі і потенційна можливість отримати спадщину змусила хлопця та його матір, одну із громадянських дружин її покійного брата, просити  визнати батьківство.

Вони нібито проживали разом і мали дітей, от тільки від брата пані Ольга нічого подібного не чула, та й  і  був він прописаний за її адресою. Зі своєю законною дружиною покійний Василь Ілюк давно разом не проживав. Та й зв’язки між рідними не підтримували роками. А тут, каже пані Ольга, з’являються малознайомі їй люди і приписуються в родичі, от тільки з корисливими намірами.   Наразі триває судова тяганина, якою будуть результати битви за спадщину – покаже час.

М-Студіо

Коментарі

НН
но нє?

20-річний закарпатець зацікавився спадщиною бабусі, яку майже не бачив (ВІДЕО) не хотів хлопчик йти до окуліста лікувати зір

Читайте також