20 січня готують нову хвилю мобілізації. До лав військових заберуть 50 тисяч українців

17
22

Про це на брифінгу у вівторок розповіла речниця Міноборони Вікторія Кушнір.

За її словами нова хвиля мобілізації проводитиметься з урахуванням тих помилок, які були допущені за попередніх хвиль.

"Буде три хвилі мобілізації. Розпочнеться мобілізація з 20 січня. Загалом буде призвано близько 50 тисяч призовників", - заявила Кушнір.

"До мобілізації будуть залучатись передовсім військові спеціалісти запасу. Мобілізовані пройдуть обов'язкову підготовку на базах навчальних центрів Міноборони, а фахівці пройдуть перепідготовку при вищих навчальних закладах МОУ", - додала вона.

Навчання мобілізованих триватиме 25 діб, після чого вони пройдуть бойове злагодження у складах підрозділів.

Коментарі

В
Віталя

До Закарпатця Та сама пісня, тільки нова фішка - українською?)))

З
Закарпатец

Батьківщину треба захищати від бандерівців, олігархів і злодіїв-чиновників

0769 бандеровському долбойобу

Тоди не стучи по клави,а маршируй войовати педерасте!

1
123

ПОЛІТИКАМ НАСРАТИ СКІЛЬКИ НАРОДУ ТАМ ПОМРЕ. БАБЛО ВСЕ, ЛЮДИ ХЕРНЯ

0
0769

Батьківщину треба захищати ! Святий обовязок чоловіків - захищати Батьківщину ! Батьківщину треба захищати ! Коли в сімї біда - то згуртовуються всі ради добра. Коли в країні біда - на захист треба ставати, а не мітингувати. Задовбали з 2004 року своїми майданами. Досягнення майдану - 2004 не вберегли через хронічні мітингування, які надто затягнулися. А цим і скористалася донецька бандитська зграя. А тепер не дай Бог затягнути мітингування, треба йти Батьківщину захищати !

С
сана

Най політики підуть першіф!!!!!!

Х
ххх

в заголовке не напишано что Закарпатцев только украинцев-НЕ МЕРЕГУЙТЕСЯ ТАК

З
Закарпатец

Міжнародний консиліум лікарів-хірургів. Виступає американець: - Ми провели унікальну операцію: Пришили відірвану руку людині, і він зараз кращий баскетболіст NBA. Англієць: - А ми пришили одному англійцю ногу, і зараз це один з найкращих гравців Прем'єр - ліги. Росіянiн: - А ми голову, так тепер він чемпіон світу з шахів. Українець: - А у нас один колгоспник потрапив під комбайн, тільки вуха і передні зуби залишилися, ну ми їх зліпили , так він тепер працює прем'єр-міністром.

З
Закарпатец

А де перші три хвилі? Невже на кладовищі?

Х
Хайзенберг

Майданутих признати сепертистами! Іхних лідерів Яценюха,Тягнибика,Порошеніна! Кулю в лоба! Кличка не кивайте він і так дебіл на нього не чудно!

N
NNN

Не вірю, що конфлікт неможливо вирішити мирним дипломатичним шляхом. Війну навмисне затягують-в хаосі правити легше.

ДП
До патріотів

Переключіть на прямий ефір і послухайте парламент цього "пуля в лоб" і зробіть висновок.

Х
ххх

Это так и выходит-надо Нас всех собрать чтоб потом на Киев идти

0
007

Де подівалися ті майдановські "патріоти"?Кашу заварили і вибачте-з"ебалися-осіли коло компютерів.Давай на майдан-вас же наєбали!

S
sasha

Повністю всіх підтримую!!! Треба тепер передивитися всіх хто був на майбауні і нахер туди на даунбас здихати за своїх жидюків петю вальцмана та сеню кулявлоба!!! Мені особисто той лугандон і даунбас не потрібен ми на Закарпатті і без них обійдемося!!! Хай забирають біженців з цих регіонів в армію, їх по україні десь 600 тис, невже 100 тис. чоловік не можна назбирати на війну?

Ч
Читач

На майдауні скакали 3 мільйони, от хай валять на донбас за свого жида здихати як собаки.

Р
руснак

Ще довго буде сись ідіотізм? Із-за жиду я мушу йти убивати таких же жебраку як самим є? На чортовому майдані скакали припадочних коло 200000. Де суть тепер тоті підераси шо йсе всьо наскакали?

Ш
Швей

Вижу що настав час таких як я, пані Мюлерова мені інвалідну коляску придбала, на днях вирушу. Треба добивати словянські плена, саксів час прийшов. Хто проти, костильом пиздити буду. За цісаря - на Донбас!!!

Я
Я

Перші депутати всіх рівнів, за ними всі бюрократи,не хоче- мандат на стіл. Обранці народу мают довести свою щиру любов до свого виборця ! Крапка

ПД
пукі до мукі

на то у нас є жони, а ми ся прячме

М
муки

не прятати а перекривать все пидряд

П
пукі

йой, треба ся опять прятати

Читайте також