20 закарпатських героїв Майдану відправилися на оздоровлення у Словаччину (ФОТО)

23
11

Сьогодні у Словацькому консульстві, що в місті Ужгород, відбулися урочистості з приводу від'їзду українських майданівців на оздоровлення до Словаччини.

Розпочалося все урочистим привітанням Генкосула Словацької республіки в Україні Янки Бур'янової, котра подякувала закарпатцям за їх мужність та патріотизм і побажала щасливої дороги.

20 хлопців та дівчат сіли на автобус, котрий відвезе їх прямо до Словаччини, у військовий госпіталь, що знаходиться в селі Калужа. Тут розташований цілий комплекс, де наші захисники зможуть відпочити та оздоровитися як слід.

Молодь жартує, що понабирала з собою книги, оскільки тут потрібно було діяти активно, а у Словаччині сподіваються трохи відпочити духовно і зайнятися саморозвитком.

Відпочинок триватиме 10-12 днів. Оздоровлюватися до госпіталю поїхали хлопці та дівчата з усього Закарпаття та навіть зі Львівської області. Серед них і закарпатець Валерій Копча, котрий на Майдані отримав цілих 2 кулі в голову, однак не лише вижив, але і зараз заряджає всіх оточуючих позитивом та оптимізмом. При посадці на автобус зазначив, що боровся, але не за те, адже вважає, що Крим віддали Росії задармо і просто так.

Втім, у цілому люди поїхали сповнені оптимізмом та очікуванням гарного відпочинку.

Мукачево.net

Коментарі

С
свідок

А тим часом в селах люди за власний кошт дороги ремонтують http://www.mukachevo.net/UA/News/view/91291

І
Іштван

Чорнобильців, афганців, даже школярів наверно оздоровлювати не потреба,а майданутих то нараз отправили . Видно гроші одробили

М
мукачевец

И Щадей недорезанный тоже на шару в Словакию пивка побухать???!!!

Г
Гість

То случайно ОЗДОРОВЛЮЮТЬСЯ не за гроші мешканців,що на армію збиралИ???

БМ
бляха муха

Памятаю героїню прошлого майдану, бабу Параску, яку Ющ нагородив орденом,потум Ющ охрана бабу так стрипала, ош небожатко откинула копита,То я до того що всі герої тимчасові, післязавтра їх забудут.

ДБ
до бляха-муха

Коли був Чорнобиль? Коли був Афган? 20-30 років назад!? 20-30 років люди отримували пільги. Дебіли вчилися на державних містах бо в них "пільги". Робилася "липа" під Афганістан та Чорнобиль. Та що ви ще говорите? Чи на Майдані не так само загинули люди? Померли щоб ми краще жили. Інше питання коли ми краще почнемо жити, але завдяки Майдану про Україну знають, завдяки їм можна говорити зробився маленький переворот у світі.

АТ
а ти дома несиди

думаш легко шапки красти, убрати пана богатого ,пудвартоватиго кой ся розкладе у будари по тяжкому ,а вто щи й первий секретарь ,тать ото такий риск, но яйбо кіть ся вдасть, вичір у ристорані мій.

ЯВ
я вообще дома сижу

а ту кругом движняк, то руські прийшли із калгозами, то демократи із рекетирами, то пчоли із Балогами,то Вітя із шапков, і вшіткі учать ня як ту маю жити.

ДБ
до бляхи міста

но ви бляха муха мещканці міста даєте ,ни розумієте, так они за європу ,європа їх пригласила утдихнути, а ви за азіопу ,она вас чекать .

ММ
мешканець міста..

шоб ви здохли скоти..дітям хворим може би корисніше було..горіти будете в пеклі,тварі майдануті

Б
бляха-муха

то лиш майдановцям такое щасте,афвганцю і чорнобильцю, вже забули і укреслили.

Читайте також