21 угорського прикордонника арештували за хабарі від українців у розмірі від 20 до 100 євро

17
12

Як повідомив ЗМІ генеральний прокурор Угорщини Імре Керестеш через підозру у корупційних діях (хабарництві) було розпочато розслідування проти 30-ти співробітників прикордонної поліції Угорщини, які працювали на кордоні з Україною.

Загалом затримано 21-го працівника поліції на КПП "Захонь-Чоп", які звинувачуються у хабарництві. Йдеться про регулярні зловживання. А саме про те, що поліцейські отримували хабарі від іноземців (переважно громадян України) у розмірі від 20 до 100 євро за перетин кордону без перевірки. Гроші передавалися у паспорті при перевірці.

19 жовтня на КПП "Захонь-Чоп" відбувся рейд угорських правоохоронців спеціального призначення. Під час цих заходів у одного з поліцейських на кордоні було виявлено у спідній білизні 950 євро.

Тоді ж було обшукано 39 приміщень прикордонної поліції та митниці на кордоні з Україною, переважно на КПП "Захонь-Чоп". Наразі 30 співробітників прикордонної поліції Угорщини допитано, з них 21 затримано у якості підозрюваних.

Мukachevo.net

Коментарі

1
123

Пішто респект!

ПБ
Пішто Бачі

позираю ош двом митникам не любиться то що я написав))) правда мало очі коле... усі знають ош берете взятку а ви ся ще отмазуете

1
111

І нашим так! Не влаштовує зарплата - звільняйся шукай іншу роботу. А не свою наглость зарплатою прикривати!

В
Василь

Кіби у нас такоє устроїли як мадьяри, то треба було би усіх прикордонників за грати посадити без розбору.

2
23:03

Мадяри у Эвросоюзі . Є негласний - інкогніто контроль європоліціштів . І наших ото чекать .

БЛ
бачо Ласло

Мадярських цольніків за пару ойро-відразу до цюпи,а у нас цольник,який не бере-рахується психічно хворою людиною.

Я
Ян

Pista bacsi = cigany

ДП
до Пішто Бачі

"Пішто Бачі": Каждый судит по себе!

ПБ
Пішто Бачі

сигинята мадяри лем дозбіровали мелочь бо наші уже вшитко забрали

Я
я

та якби тільки брали від тих що без перевірки а коли віза мадярська річна шенген ідеш у теско на покупки а він од тебе ваучер якиісь просить чи бронь сволочь а немаєш та дай гроші або назад за што підарам гроші.а они ж взятки не беруть лише у великими копюрами.так ім сукам.

?
?

у нас не мош, бо ми толерантні, ми думаєме ош ми європейці, ми не порушуєме закон про люстрацію, а тим часом у самій біднішій країні Європи митники як брали так і беруть, пропускають, бурштин, сигарети, іншу контрабанду яку затримують словаки угорці, румуни, поляки та ін.,живуть у будиночках-палацах і їздять на самих доргих автомобілях

В
Вася

Якби так і на українській частині митниці зробили!

Читайте також