219 тис. пенсіонерів Закарпаття перерахували пенсію...в середньому на 70 гривень більше

3
8

Саме така середня сума у зв’язку з підвищенням мінімальної зарплати.

Як розповіла на брифінгу в Закарпатській ОДА начальниця Головного управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області Анастасія Пентек, перерахунки пенсіонерам були здійснені в автоматичному режимі, пише Суспільне Закарпаття.

Середній розмір підвищення після перерахунку становитиме 70,93 грн для цивільних пенсіонерів та 69,39 грн – для пенсіонерів силових структур.

"Загалом на виплату підвищених пенсій на Закарпатті додатково потрібно близько 22 млн грн", — розповіла Пентек.

Перерахунок здійснили також пенсіонерам силових структур. Їх на Закарпатті — 10,5 тисяч. "З них, 3 543 пенсіонерам перерахували пенсію", — розповіла начальниця Головного управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області.

Окрім підвищення мінімального розміру пенсії, з 1 грудня зростуть усі доплати, розрахунок яких проводиться відповідно до прожиткового мінімуму. А це надбавки за понаднормовий стаж, надбавки та підвищення учасникам та інвалідам війни, учасникам ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС, пенсії за особливі заслуги та інші.

Анастасія Пентек додала: у зв’язку з підвищенням з 1 грудня 2021 року мінімальної заробітної плати до 6500 грн перерахунку підлягатимуть пенсії непрацездатних громадян, які досягли 65 р. та мають повний страховий стаж (жінки – 30 р., чоловіки – 35 р.). Пенсія цієї категорії пенсіонерів зросте з 2400 до 2600 грн.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

В
Володимир

Ви що знущаєтесь із нас , інфляція біжить попереду нас а розрахунки на інфляцію(настоящу) де, чесно кажучи я не знаю скільки ще терпіння треба мати пенсіонерам , дивитися як нас грабує пенсійний фонд аж з 2012 —2013 років. З того часу вони у нас крадуть більше половину нашої пенсії і не червоніють, а добавляють нам подачки яких і на булку хліба не вистачить. Ви мені виплатіть мої гроші що за 40 років праці я перераховував у пенсійний фонд, не державні а мої , злодюги

В
Волода

Слава України!

М
Месний

До нижнього, то бов засланий Кремлом пенсіонер))

Э
Эжо

Теперь пенсионер себе спокойно может просверлить колено, а ещё с памятника голодомору взять хлеба

Б9
Брехня 95

Повний страховий стаж 42р. інв. 2 гр. за два роки підвищення 2.40гр.- це реальність,а інше брехня.

ІВ
Іван Васильович

Но тай добре, на три хліба в місяць більше. Што ся жалувати , радуватися треба..

ШБ
Шмірґлі бачі

Йой! Якраз ми устане на бутелєк туньої паленки.

N
NRG

Тепер точно поїдуть у Відень пити каву.

Читайте також