2/3 депутатів Мукачівської райради не підтримує кандидатуру Пашкуляка (Звернення)

12
35

Єдиноцентристи Мукачівщини висловили свою позицію стосовно запропонованої головою Закарпатської ОДА Валерієм Лунченком кандидатури на посаду голови Мукачівської РДА.

У листі-зверненні голові Закарпатської ОДА вони нагадують, що Василь Пашкуляк – помічник народного депутата Михайла Лані, колишнього члена фракції Партії регіонів у Верховній Раді.

«Вважаємо, що запропонована кандидатура на посаду голови Мукачівської райдержадміністрації не відповідає моральним якостям та не сприймається громадаю Мукачівщини», - заявили районні депутати.


 

Коментарі

ДВ
Дупутат від ЄЦ

Гасинцю іди в жопу,не підписуйся за всіх.Люди не вірте балогівським жополизам.

ЩЄ
Щи Єден Підприємець

За Нельку чиста правда!!! Так "Лесю Українку" з мене злущила та й навірно з других підприємців ги бо то так мало бути. Коли вже їм буде доста? Геть з посади! Банду геть! Слава Україні!

1
111

Ой як всі співчувають небесній сотні!!! Так низько прикривати банальне бажання отримати посаду чужим горем! А в реальності ніхто не думає про людей, як зробити їх життя хоч трохи легшим. Собачаться на посадах. Не хватає крісла кожному підлабузнику! Кожен рветься до "кормушки". Особливо бісяться ті кого від "кормушки" усунули. Жаба давить що хтось інший збирає гроші! ПОЗОР!!!

ПР
Підприємець району

Повністю підтримуємо коментарі Галини та приватного підприємця, щодо дій тієї так званої великої академістки Нельки, яка заробила собі дипломи ротом!!! Шукають у державі корупцію? Так нам надоїла всім підприємцям із своїми "таксами". Геть її і її банду!

ПМ
Підприємець Мукачівщини

До Галини....Ой молодець Галина хоть кось правду написав...Ту санітарку Нельку взяточницю давно треба боло гнати...Примастилася до керівництва та робила свої чорні діла...Мош собі купити двадцять дипломів, айбо культуру нигда купити нимош...Взятки брала по-чорному...Та мало най позиравуть кого вибиравуть...А Пашкуляк саме тот чоловік який виведе район на достойноє місце...

КВ
Куля в лоба

Усі позитивні якості цієї людини, якщо вони, звичайно, є, перекреслюються співпрацею із злочинною ПР, руки якої в крові українських синів і дочок. Та ще й тепер ПеРисти в Україні підіграють сепаратистським настроям, а їх Янукович призвів до анексії Криму своїми ідіотським заявами в Росії. Так що основним критерієм призначення на посаду має бути неприналежність до партії через деструктивну злочинну діяльність якої на теренах України сталися трагічні, а тепер ще катастрофічні для держави події.

ОВ
Олексію від мукачівки!

Не правда! Згідна, він не ідеальний, таких взагалі нема. І, можливо, дещо перегнув з кар`єрами, але це гідна людина!

О
Олексій

Да, особливо спитайте думку у жителів Верхннього Коропця. Ви будете дуже здивовані як про нього дуже добре думають. Радувались коли він пішов із села

М
Мукачівка

Думка "ЄЦ" - це далеко не думка Мукачівщини. Пашкуляк - гідна кандидатура. На даний момент кращих нема.Дійсно, людина, яка має свою думку. Толерантний, виважений, розумний! Ми - за, якщо когось цікавить думка звичайних персічних громадян!А не "рупорів" Балоги.

Г
Галина

Дуда з Нельков великов начальницьов економіки та й з Балегом взяточником нич не робили лем по підприємцям шарилися. Та чому я маву тяжко заробляти свої гроші, а пак давати на ремонти машин Дудових, на бензін чиновників і на содєржаніє Нельки-хабарниці. Докіть ще тото збіговисько в адміністрації ще там буде сидіти. Вон !

ЗС
Здравый смысл

О чем говорить? "Доброжелатели" письма пишут, с жабой на шее! Не смотря на юный возраст, Лунченко принял мудрое решение! Пашкуляк давно уже должен был возглавить Мукачевскую РДА!

П
полі

Дуда то лінюх!Нич не робив лем спав

1
123

По крайній мірі про Дуду за час його роботи у РДА ніяких поганих відгуків не було. З цього зразу видно, що толерантна, вихована та розумна людина.Залишити Дуду.

0
000

Потрібно звертати увагу не на "хто у якій партії", а хто як, і чи ефективно справляється з своїми функціональними обов'язками.Здається, Дуда справедливий, розсудливий і розумний...

0
000

Прошу запропонувати кандидатуру на посаду РДА, всіх хто висловився у коментарях без коментарів.

Р
робот

Пашкуляк мало шо рішать, він лише виконавець під патронатом Ланя

М
мукачівець

нехай дуда залишиться або біров о.з.буде я проти них що були тепер немаю претензій вони приятливі

С
Спостерігач

Читаю та дивуюсь 30 років в Мукачеві проживаю а ні друзі ні я з наркотиками не зустрічалася. Можливо у вас не ті компанії... А Пашкуляка В.В. Знаю як виховану та досвідчену людину.

ДД
До девушки

до девушки 19.03.2014 21:27 Отиць твій под наркотиком бов коли тя колотив ! Нахуй іди бидлота!!!

1
111

Всім і так зрозуміло, що на це безглузде звернення людей підбурюють ті хто сам хоче зайняти цю посаду. Перед тим як відхиляти достойну кандидатуру запропонуйте кращу. А не маєте такої, то мовчіть!!!

П
Петро

Пашкуляк професіонал а наркоту толкає його син

Д
Девушці

Із звинуваченням йдіть в міліцію. А якщо нема доказів то не потрібно порядних людей какою обливати. А то виходить як в анекдоті "досить сказати що в сусіда дочка повія, а він нехай доказує що доньки в нього взагалі нема."

ДД
до девушки

Отиць твій под наркотиком бов коли тя колотив !

Д
Девушка

Під Пашкуляком в місті продають наркоту!!!а він всіх тих вонючих становців прикривае!!!ГЕТЬ БИКОТУ З МІСТА МУКАЧЕВА!!!

Є
ЄЦунам

Подивіться на ваших ставлеників-жополизів,де є хоть одна нормальна,думаюча людина? Н Е М А !!!! Отож лишить Пашкуляка у спокої і дайте керувати нормальним людям.Чи Вам ПІ...ЦЬ сниться? І взагалі хто такий Гасинець?

Г
Геревич

Голова села Макарьова Мішо Геревич ходить по сільських головах Мукачівського району та заставляє їх підписувати петицію за Пашкуляка. Мішу, сядь собі на гузицю,бо люстрація не за горами.Прийде час перевірити і твоє урядовання у сільраді!

ДМ
до майдану

ну так напишіть які саме погані діяння він вчинив щоб всі бачили, а не просто пусті слова

Д
Депутат

А де підтвердження, що всі депутати проти. Гасинець взяв на себе забагато повноважень говорити за всіх. Мабуть Гасинець забув, що Василь Пашкуляк теж входить у ті 56 депутатів фракції ЄЦ, які начебто проти. Цікаво Василь Васильович йому особисто повідомив про недовіру до себе)))

М
Майдан

Мукачівський район категорично проти Пашкуляка. Пашкуляко, іди гет.Май хоть мало совісті.За свої діяння спрячся десь і не висовуйся.Не ганьбишся???

М
мукачево

Пашкуляк хороша кандидатура

С
Степан

Надзвичайно порядна,досвідчена Людина,яка знає район,мислить по державному,весь час навчається,впроваджує новітні технології,має свою думку і дуже часто висловлює її вголос,що не всім подобається і не завжди співпадає з чиєюсь "генеральною лінією".Тому і така жвава дискусія.

:
:)

Експерт ти єбаньоко ригівське тупе і неосвідчене, а не експерт

Е
Експерту

Пашкуляк - це кримінал наркота контрабанда і тупий дєрібан. Лунченко ти здурів? Постав його собі у хуст де твої діти живуть і учаться най їм наркоту в школу принесуть

Е
Експерт

Просере район

Е
Експерт

Так В.В. Пашкуляк сам обраний від партії "Єдиний центр" він являється надзвичайно порядною і відповідальною людиною! Зуміє вивести район на перше мсце в області. Фактично при Токарю він будучи його заступником і керував Мукачівським районом, і це всім відомий факт. В чому проблема????? В тому що має свою думку яка є відмінною від думки балог? Якщо Лунченко не призначить Пашкуляка , а призначить якогось дебіла з обойми балог то буде локті собі кусати і просере налог.

Читайте також