2410 пачок контрабандних цигарок

4
0

було вилучено за добу на західному кордоні України

Контрабанді цигарок у чотирьох випадках запобігли за минулу добу прикордонники Луцького, Чопського та Мукачівського загонів спільно зі співробітниками митниці.

У залізничних пунктах пропуску “Чоп” та “Ягодин” за допомогою службового собаки було виявлено майже 1200 пачок цигарок “Viceroy” та “Next”, власника яких знайти не вдалося. Тютюнові вироби були заховані над колісними парами вантажного поїзда “Чоп - Захонь” та у порожнині між дахом і стелею  неробочого вагону потягу “Київ-Варшава”.

А в пункті пропуску “Дякове” на кордоні з Румунією водій  - громадянин України - намагався заховати понад 1040 пачок сигарет у передніх підкрилках та у запасці власного автомобіля. Завдяки пильності правоохоронців товар не перетнув кордон та був вилучений. Аналогічний тайник обрав для переправлення  210 пачок цигарок ще один наш співвітчизник, який перетинав кордон у тому ж пункті пропуску.

Загалом за 10 місяців 2007 року прикордонники вилучили 4 млн. 265 тисяч пачок контрабандних цигарок. Це на 63 % більше, ніж торік, повідомили з прес-служби Державної прикордонної служби України.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також