25 грудня стало офіційним вихідним. ВP проголосувала

5
9

За відповідний законопроект проголосувало 238 народних обранців.

Так, народні депутати підтримали законопроект № 5496 про святкування Різдва двічі - 25 грудня та 7 січня, але виключили зі святкових днів 2 травня.

Голова комітету з питань соцполітики Людмила Денисова зазначила, що у багатьох країнах святкують Різдво двічі, таких як Білорусь, Молдова, Ліван та Албанія.

Проголосували за закон не одразу, а тільки з 6 разу,  оскільки частина нардепів хотіла виключити 2 травня, а інша була категорично проти. Врешті-решт, після тривалого спору, зійшлися на тому, що 25 грудня має бути вихідним, а 2 травня - робочим днем.

Більшість представників від фракцій висловили підтримку за дану зміну, підкресливши, що таким чином Україна стане більш "європейською".

Закон набирає чинності з дня, наступного за днем опублікування.

Коментарі

ДМ
до Міші

25 грудня - різдво це понеділок а не неділя

КК
кошерним кацапам

Много мадярів - римо-католики!

1
16:52

Какая тебе разница коммунист.Ленин у вас есть,что вам еще надо.На самом деле вы ни во что не верите.

ДК
до капа

Ти взагалі розумієшь про що ти ......

П
Православный

У нас русские русскоязычные как говорит пропаганда на галичансько кошерных каналах МЕНЬШИНСТВ ПОВТОРЯЮ ОНИ В ЭТО ВЕРЯТ что МЕНШИНСТВО.И ТАК НАВЕРНОЕ У НАС КАТОЛИКИ БОЛЬШЕНСТВО!!!!

Н
Нюренбер

Скоро будем жить в католической стране как вальцман говорит в семье европейских народов.а они будут голосовать за нас евром долларом еной . Власть уже не знает как западу и ГАЛИЧАНАМ угодить.!!!фу ненавижу вас майданутые!

М
Міша

ще і на неділю припало :-/

К
Кап

йсе мадярам удар нище пояса, як типирь возмущатися шо робити?!

І
Іван

Цікаво на це що уповість партія свобода?

Читайте також