25 грудня закарпатцям зробили вихідний

9
16

Про це щойно заявив голова ОДА Геннадій Москаль в обласній раді.

- Зважаючи на те, що велика кількість закарпатців святкує католицьке Різдво, я підписав розпорядження про оголошення 25 грудня вихідним днем, зауважив Геннадій Москаль.

Відпрацьовувати цей день краяни будуть в одну з субот січня.

Мukachevo.net

Коментарі

ТС
Типовий студент

А в навчальних закладах теж вихідний?

ДВ
до Василя

Яка разниця празник чи праздник.Я жию на Закарпаті а не у Львові чи на Франківщині жию,а пишу по Закарпатськи!!! Щирі українці там,а не туй.А правильніше Мункач,бо до войни у Мукачеві жили мадяри,і прапор на ратуші висів венгерський. І назви магазинів боли на венгерській мові.Ми виросли коло мадярів і слова закарпатські у нас од них.А не щирі українські!!І вопще ся щира укр.мова тупа не понятна і не гарна,слова міняються постояно.Май ліпша наша Закарпатська бо її нико не розуміє,а ми ся порозуміємо у любів точці мира!!

В
Василь

Шановні, пишіть коментарі по темі, а не про то як слово праздник правильно по-українськи пишеся, і ще, відносно алкоголізму, я зовсім не п'ю.

1
123

Вихідні, які треба відпрацювати = премія, яку треба повернути

Ж
житель

І правильно,що зробили виходний у цей святий празник. На планеті більшість народа у цих числах святкує це свято. А то двічі рождаєся,двічі воскрешає....

А
Андрій

Правильно, таких як ти - потомків черленоармійських, сюди занесених більшовиками, як вітрянка - однозначно за перевал, даже далі, за урал. А ми ся туй самі розберемо.

A
Aндрію

Із совіцьков окупаціев нумо за перевал. Маєме галичанську окупацію, ся ще гурша ге совіти. Давай до Оряви авадь Сколе а там віщай. Ми ся туйка дома розбереме без радникув.

А
Андрій

Василю!! Робити треба, а не пити. Бо, кажуть, держава бідна, люди голодні, ціни високі, а всі тоти бари-гадюшники постоянно переповнені, і столи на свята ломляться від дорожезних делікатесів, половину яких потім пси на смітниках доїдають. А на свята треба піти в церкву, зустрітися з рідними і файно поколядувати з дітьми. як українці і робили до савєцької окупації. А не напитися, ти ж не копіруєш дикарів маскальських?

ДВ
до василя

ти до школи ходив слово свято без апострофа

П
правда

Ні одному місному губернатору не прийшло в голову зробити цей день вихідним , хоча колядували 100% всі

R
ri0

в суботу 2-го січня відпрацьовувати доведеться)

М
Микола

Ну нарешті це вже давно треба було зробити!До ідіот маскаль .дебіл ти заперевальний

Л
Льоля

До Василя! Шановний п.Василю!Щоб писати коментарі - треба вчити правила правопису- слово СВЯТО - пишеться без апострофа великий українець.Мабуть,пропив ти свою ГРАМОТУ !

М
мункач

До Ідіот Маскаль ти сам дебіл на Закарпатті половина людей католиків добре зробив шо дав виходний.

В
Василь

Зробили би вихідні з 25 грудня по 20 січня. В цей період одні св'ята: новий рік два рази, різдво теж два рази, Василя, Водохреща, а між ними ще й вихідні. Людина нормально напитися не годна.

ІМ
Ідіот Маскаль

Маскаль лиже за мадярські голоси по виборах голови облради. Мда, на закарпатті свій президент вже

Читайте також