25 мільйонерів Закарпаття задекларувало всього 147 млн гривень

12
9

Мова йде про декларування доходів закарпатцям за перші місяці 2017 року.

Про це йдеться в офіційній статистиці від ДФС у Закарпатській області. 

Згідно з оприлюдненими даними, цьогоріч свої доходи вже задекларувало 25 мільйонерів, сума оподатковуваних ними доходів склала 147,3 млн грн.

Мова йде про доходи отримані у вигляді заробітної плати; доходи від продажу майна; вартість успадкованого чи отриманого у дарунок майна; дохід від надання майна в лізинг чи оренду; інвестиційний прибуток; доходи, одержані з джерел за межами України.

Рекомендуємо вам переглянути такоєж Е-декларація Михайла Рівіса, де вказано 11 земельних ділянок, 4 авто та майже 1 млн грн прибутків дружини.

Коментарі

В
Василь

Я сьогодні зустрічався з Путіним. Цей селюк не призвів на мене враження.Ельцин-це да!Не допустимо селюків до влади!!! Мій разум чинить спротив! Селюки лізуть до мене через вікна, через двері, ну типу через щілини де б вони мали бути. Селюки у мене у патлах, селюки кусаються і призводять до свербіжу!

В
Василь

Факт: оборонні підприємства і стратегічні об'єкти України,раніше дислоковані в Мукачево,розграбовані злочинним режимом селюків-диверсантів,окупувавшим всі колишні держструктури нашого міста. Cui prodest?- Путіну і його агентам,якi стали мільйонерами на крові горожан.

В
Василь

Люди, не ображайтесь на мене! Я городський рагуль із запахом сільського лайна.Були часи, коли я пристойно пахнув. Але з тих пір, як сільські рагулі позакривали всі лазні, я немаю можливості помитися і тому прошу вибачення за сморід. Мені радять сполоснутись в річці, але моя аристократична натура не дозволяє прийняти омовіння у водах, де сільські рагулі, вище за течією, спускають свої нечистоти! Так, що шановне панство. прийдеться вам нюхати!!!

В
Василь

До"Василь" Даремно корячітся рогатий путінський прiхвостень,проти факту не попреш: оборонні підприємства,об'єкти стратегічного значення, -раніше дислоковані в Мукачево,- розграбовані вами: тупими,бздлівимі,жадібними,в принципі ні на що не здатними гнилими сільськими паразитами,що окупували всі структури влади в нашому ,раніше індустріальному,науковому,цивілізованому Варошi. Будь-якiй селюк в будь-якій структурі влади - це злодій,терорист,окупант,диверсант. Будь-якiй селюк взагалі - це живильне середовище для антиукраїнського,антинародного режиму рагулів-злочинців.

В
Василь

Я копиліць. Колись мене моя мама доярка нагуляла із варіським бомжом. Типирь у мені тіче городська кров!

В
Василь

Мільйонери,справжні? - так звідки їм тут взятися?!..Рогатих окупантів,які розграбували, -за наказом свого господаря-Путіна,- індустрію наших міст i сколотили собі мільйонні статки на крові городян знаю...Так це терористи,диверсанти з ОПГ"Селюки у влади "(Путін зробив грамотну ставку на селюків, - тупих зрадників,готових за 30 срібняків і матір рідну продати),що вкрали в України мільйони...Але вони не мільйонери...вони - вкравши мільйони злочинці. Це дуже велика різниця! Напрошується питання: чому рагулі-диверсанти,грабiжники не сидять в тюрмах? Відповідь: а тому,що і СБУ і суди і адміністрації і прокуратури і МВС і ДПСУ суцільно укомплектовані такими ж рогатими зрадниками,родичами глав-злодіїв,глав-терористів,які розграбували республіку взагалі і наш Варош зокрема.

Д
Діпсі

До Жені, ти прав на всі 10000%, а якшо рахувати Мукачево, Ужгород і інші районні центри то і до тисячі чоловік дійде

Ж
Женя

На Закарпатті всього 25 мільйонерів? Це прикол такий? Та лиш по Мукачеву є кілька ДЕСЯТКІВ людей, хто має мільйонні доходи і їздить на автівках від 1.5-2 млн. грн. Тому цією офіційною статистикою можна підтертись.

Ю
юлій

виходить, що квартири ніхто не продавав? Бо 35тис дол це приблизно 1млн грн. Тому щось тут не так. Чи методика врахування доходів якась інша? АААА, закарпатці тільки купували і будували!!!!

Читайте також