253 гривні і не копійки більше: уряд затвердив вартість закордонного паспорта

6
20

Різниця у вартості залежатиме тільки від терміну виготовлення документу.

Згідно постанови Кабміну №770, закордонний паспорт буде коштувати 253 грн при оформленні за 20 днів і 506 грн при оформленні за три дні.

Оформлення ж паспорту громадянина України, крім оформлення паспорта вперше, буде коштувати 87 грн за оформлення протягом 20 робочих днів і 174 грн - за десять днів. 

З 1 листопада цього року українці зможуть замінити свій старий паспорт на ID-картку

Коментарі

ПМ
Прокуратура м.Мукачево

Псевдо-журналіста викликаємо для дачі пояснень - на підставі яких матеріалів у статті новин передбачено вартість за оформлення документів лише оплативши адмінпослугу, і не доведено до населення вимоги ст. 20 Закону Про Єдиний державний демографічний реєстр, яка регламентує оплату Адміністративного збору.

О
Оксана

У жовтні можна було зробити біометричний паспорт за 390грн. і то лише 2 тижні, тому що скасували мито 170грн. Але як кажуть "не довго музика іграла", тому що підняли плату за оформлення з 80грн. на 253грн. І окрема тема, чергу потрібно займати з часу ночі, щоб здати документи.

L
LSD

Заплатив за паспорт 562 грн. 04.11.2016 і не жалуюся

М
мішо

най би тих ко паспортами промишляє.мало прорідили.шо не шлюха та паспорт робить.

І
іван

дайте людям лохи достроїти дома

С
Стас

Був сьогодні у паспортному (міграційна служба). Спитав, чи правда про подешевшення закордонних паспортів. Відповідь - ні. Навпаки, прийшов до них документ і тепер вони беруть з людини не 450, а на 200 з чимось більше. Отаке подешевшання.

Ф
фахівець

не спішіть робить ті біопаспорта так, як на наступний рік законодавство поміняться і чіпи вже будуть вшивати у гузицю, а на чолові вибивать ід номер БЕЗПЛАТНО

ТШ
ТОЙ ШО РОБИВ НЕ СРОЧНИЙ

Я НЕ ПРОФЕСОР Я ЗАПЛАТИВ ЗА ПАСПОРТ ТАКОМУ ЛОПОНЬОХОВИ ЯК ТИ ДОРАС 1000 ГРН.ХОЧУ ШОБ ТИ НАПИСАВ 1 ЖОВТНЯ ЧИ НЕ 1 ЖОВТНЯ ТУ ТРОХИ ДРУГУ ОФІЦІЙНУ ЦІНУ СКІЛЬКИ ПАСПОРТ КОШТУЕ ЗРОБИТИ.ЯКШО ПЛАТИТИ В БАНКУ.БО ЛЮДЕЙ ЛОХАНЯТЬ .

ХН
ХТОСЬ НАПИШІТЬ!

ЯКУ ЦІНУ СЬОГОДНІ КОШТУЕ ЗАК.ПАСПОРТ? БЕЗ ЧЕРГИ ЗА ЯКУ ТРЕБА ПЛАТИТИ 500 ГРН. ШОБ МІСЯЦЬ НЕ ЧЕКАТИ НА ЗДАЧУ документів.ПОТІМ ШЕ МІСЯЦЬ ЧЕКАТИ ПАСПОРТ.

ЦШ
Цему шо робив не срочний

Ти або якас лопоньоха- бо до 1 жовтня було ще державне мито за офорлення закордонного паспорта і ціна виходила трохи друга як тепер, або ти корреспондент-"ПРОФФЕСОР", який просто взяч текст тіпа- новини з інших сайтів (наприклад ЕКСПРЕС УА за 02.11.16) що тупо виклали адмінпослугу по ПКМУ 770 як повну ціну за закордонний паспорт

З
законодавству

У 2016 році вартість бланку паспорта громадянина України для виїзду за кордон становить: з електронним чіпом (біометричний паспорт) – 304 грн. 32 коп. (сума адміністративного збору складає 557 грн. 32 коп.) без електронного чіпа - 238 грн. 32 коп. (сума адміністративного збору складає 491 грн. 32 коп.)Я РОБИВ НЕ СРОЧНИЙ БЕЗ ЧІПА ЗА ВДВІЧІ БІЛЬШУ ЦІНУ .БЕЗ ЧЕКА ЧОМУ? РІЗНИЦЮ ПЛАТИВ ЗА ФАЙНІ ОЧІ?ДУРАЛЕЮ!ЯК НЕ ЩИТАЙ ШОСЬ МНОГО ЛИШАТЬСЯ НА ПРИМУСОВИЙ КАВІЛЬ!

ЗП
За правду

Учіт матчасть і закон Про демографічний реєстр (із змінами, що вступили в дію 01.10.16) - не біометричних (без чіпа) паспортів уже нема

З
законодавству

слухай начитаний ти майже тоже з тих хто бере по 2500 за срочний паспорт який роблять місяць.

S
Stefan

Оплачується адміністративний збір, який розраховуєхться як сума вартості адміністративної послуги та вартості бланку. 1. Вартість адміністративної послуги – 253 грн. (Постанова КМУ від 2 листопада 2016 р. N 770) 2. Бланки паспорта громадянина: -з електронним чіпом (біометричний паспорт) – 304 грн. 32 коп. (сума адміністративного збору складає 557 грн. 32 коп.) -без електронного чіпа - 238 грн. 32 коп. (сума адміністративного збору складає 491 грн. 32 коп.) Итого. Стоимость загран. паспорта = Админ. сбор = Админ. услуга + Стоимость бланка

З
Законодавство

Дуралєї! Це ціна лише адмінпослуги! Не дуріть народ! Закон "Про єдиний державний демографічний реєстр" за оформлення паспортних документів передбачає таке поняття як "Адміністративний збір", який складається з вартості адмінпослуги та вартості бланка паспорта з його персоналізацією. Якщо вже пишете щось то вивчіть спочатку тему. Бо так ви лише правові невігласи

С
сбу

пропоную поліціі або сбу прийти у гражаньському на рейд даю 100 поцентів шо спаляться на вимагані грошей інакше неможна це назвати.

К
короче.

позвільняти їх усіх треба.совісті за копіку поламану немають.

Н
Наталі

від мого чоловіка взяли 2500 за паспорт і робили 1 місяць

СН
се не прикол!

від мене в кольчині взяли 700 грн даже чек недали .сказали прийти через місяць півтора.

Ч
чрму?

в кольчині беруть 600 грн за паспорт який роблять місяць!

Читайте також