28-29 серпня Мукачево скликатиме та єднатиме друзів

10
13

Протягом останніх одинадцяти років у місті над Латорицею, завдячуючи меценатській підтримці Почесного громадянина Мукачева Віктора Балоги, народного депутата України Василя Петьовки та їх однодумців, здійснюється масштабний мистецький проект «Мукачево скликає та єднає друзів», завдячуючи якому тисячі мукачівців та гостей нашого міста мали можливість отримати насолоду від виступів провідних майстрів естрадного мистецтва України.

Сьогодні ми у 12-й раз готуємося до цієї важливої події, яка впевнено переростає у потужний фестиваль естрадної  та духовної пісні, декоративно-прикладного мистецтва, народних промислів та закарпатської кухні – усім тим, чим багате наше місто та  Срібна земля.

Запрошуємо кожного мешканця нашого міста та краю долучитися до цієї непересічної події своїми пропозиціями та побажаннями на адресу  організаційного комітету фестивалю, а також власною участю у його проведенні.

Оргкомітет: e-mail: politik@mukachevo.net; http: // inmukachevo.pp.ua

тел.: 2-31-78. 

Коментарі

М
марина

люди 28 серпня відбудеться концерт у мукачеві , ДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, КОЛИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ,ЯКККККККККККККККККККККККК,

С
Світлана

Шановне панство, підкажіть, 28 серпня у Замку Паланок ввечорі, що відбуватиметься? Який концерт? Щось У "Мукачевському Замку" години не написані, а рекламу по ТV не бачила.

С
Світлана

Шановне панство, підкажіть, 28 серпня у Замку Паланок ввечорі, що відбуватиметься? Який концерт?

В2
Володимир 2

Приємна обізнаність Володимира.Але потрібно розставити точки над І.Цього разу ТОВ КМЦ Барви ніякого відношення до організації концерту немає.Щодо ролика,приймається.Ми і нехотіли того доповнення.Прийшлось.

Я
я

Та в жопу таку рекламу. Но нашо боло класти музику арміна ван бюрена і тієсто кіть они обще ниякого відношення не мають до сього "концерта"? Лем ганьбите транс музику... Та і концерт, думаю, буде як усе - пацики просто приходять по пріколу набухатися, остальноє - любителі попси і малолєтки. Ну і бики, канєшно :) Ліпше би уже діджеїв якихись нормальних пригласили, чим сих "виконавців".

Л
Лаурианна

29-го серпня 2010 року Мукачево знову єднає та скливає друзів.Дійство відбуваться вже в 12-тте.Стадіон "спартак"початок о 20.00.Народні гуляння та конкурси гості програми:Тіна Кароль,гурт Нікіта,гурт Тік,Кузьма,солістка гурту Артика,Sex Boy Show....ВХІД ВІЛЬНИЙ

Л
Лаурианна

29-го серпня 2010 року Мукачево знову єднає та скливає друзів.Дійство відбуваться вже в 12-тте.Стадіон "спартак"початок о 20.00.Народні гуляння та конкурси гості програми:Тіна Кароль,гурт Нікіта,гурт Тік,Кузьма,солістка гурту Артика,Sex Boy Show

П
палагея

а хто буде приймати участь у концертi? хто буде спiвати?

В
Володимир

"...Шелестай і Лендяк теж належать до "КМЦ"?..." Ні, КМЦ - це Культурно мистецький центр "Барви Закарпаття", здається так. Їх команда, як то кажуть "собаку зїла" на тих концертах. Правда, цього року чогось "прогавила" солідних виконавців, на яких можна було зробити унікальний промоушен і PR, але все рівно спрацювала на рівні... "....Бачив рекламу концерту на М-студіо..." Ну це взагалі 5 балів для М-Студіо! Вразили... Правда трохи не в тему оте "розкриття" після такого ролику, якби розвели в таймінгу - ціни б їм не було...

МД
Мукачівська дівка.

І главноє! Ужгород перший лізе на концерти МСК!!!

З
Знаючий

Володимир.Можливо чогось незнаю,Шелестай і Лендяк теж належать до "КМЦ"?Згоден що концерти в Мукачеві завжди були в цілому на висоті.А як відомо непомиляється той хто нічого не робить.Бачив рекламу концерту на М-студіо.Має вийти щось цікаве.

В
Володимир

"...О-го.А випадково Шелестай і Лендяк,слава про яких навіть до Ужгорода дійшла,не приймають участь в організації?Оце буде фестиваль..." Ніхто крім КМЦ у організації ніколи участі не брав. Може хтось це назве монополією, але, як кажуть, хто платить... А рівень концертів "МСД" завжди був високим, особливо як для провінційного міста, і учасники не якийсь там "дуфорт едютеш", особливо коли вибори десь поряд -) А що, Ужгород "жаба давить" за те що найбільшмасштабний ЩОРІЧНИЙ концерт саме в Мукачеві? Ну, вибачайте, там хоч і обласний центр, та столиця Закарпаття все ж таки у Мукачеві -)))

У
Ужгородець

О-го.А випадково Шелестай і Лендяк,слава про яких навіть до Ужгорода дійшла,не приймають участь в організації?Оце буде фестиваль.Броньовані кабеля міська влада закупила?Подейкують що ці шоумени прославились ще десь на якомусь озері.Бандити перетворюються на кидал.Гарні представники мукачівщини.Незрозуміло тільки одне,коли це Лендяк ще й став аферистом.Ну зрозуміло що він в фаворі у Балоги,за його словами.Звісно що він запрограмований на успіх,особливо якщо це якась захудала газетка Славянська.Тільки ось команда "Танців з зірками" непамятає такого продюсера. Александр Лендяк: «Обязательно добивайтесь желаемого». Фото - Татьяна Жукова Продюсер, PR-менеджер «танцев со звездами» и основатель западно-европейской лиги КВН Александр Лендяк посетил Славянск в роли члена жюри конкурса «Forte music». В перерыве между выступлениями вокалистов он поделился с читателями «ТВ плюс» тайнами профессии.

Читайте також