28 червня – День Конституції України

8
1

та 64-та річниця возз’єднання Закарпаття з матір’ю-Україною

Дорогі закарпатці!

         У часі збіглися важливі події, які не просто доповнюють одна одну, а й глибоко пов’язані поміж собою за сутністю та значимістю в житті. Це річниця возз’єднання Закарпаття з Україною, подія що завжди у пам’яті закарпатців буде співзвучна багатовіковим прагненням дідів та прадідів наших до свободи і незалежності. Це прийняття Конституції України, що стало непересічною подією на шляху становлення й утвердження демократичної незалежної держави. 

          Разом – це яскраве свідчення постійного історичного розвитку, реального поступу суспільства нашого вперед. Нині на цьому шляху для кожного з нас період важких випробувань. Та якими б не були труднощі, віриться: усі разом ми зуміємо зібрати воєдино волю народу свого, його талант, уміння для наближення якісних перемін у житті, торжества соціальної справедливості й утвердження гідного майбутнього. Прикладом завжди у цьому буде для нас мужність, сила волі наших попередників, а опорою – незламна віра і любов до життя, до рідної землі, до своїх дітей. 

          Щиро бажаємо в цьому усім тільки впевненої та переможної ходи, яскравих вдач та радості людських переживань. 

          Будьте завжди красивими й завзятими, щасливими і багатими! Як молодість життя, як наша щедра й дивовижна рідна матінка-Земля!

         Зі святом Вас, дорогі наші краяни!

 Голова обласної державної адміністрації                                                                          Олег Гаваші 

 Голова обласної ради                                                                                                         Михайло Кічковський

Коментарі

S
skeptik

Блажен, кто верует. Мачехи нам не нужно. Подкарпатскую Русь в границы 1937 года!

Читайте також