28-річна закарпатка добровільно пішла в АТО і вже півроку служить Батьківщині (ФОТО)

16
30

Молода мама двох дітей із Тячівщини називає себе жінкою зі сталевими нервами та закликає закарпатців не ховатись за маминими спідницями, а йти служити.

Протягом семи місяців 28-річна Анжела Чонка з села Бедевля перебуває в зоні АТО. Жінка працює радіотелефоністом у складі 3-го окремого батальйону 24 окремої механізованої бригади, пише Наталя Маджара для видання Tyachiv.com.ua.

— Йти до армії за контрактом і їхати на схід було моїм особистим рішенням, про яке зовсім не шкодую. Бо якщо не ми, то хто?, – розповідає Анжела.

Вдома на хоробру маму чекають двоє діток – донька, яка щойно пішла до першого класу та на рік менший син. Зараз за малими доглядають дідусь та бабуся, а востаннє з мамою бачились півтора місяці тому, коли та змогла на декілька днів вирватись з передової.

Своїм прикладом закарпатка спростовує думку про те, що жінці на війні не місце.

— Я розуміла, на що йду, і що тут медом не намазано. Але з часом до всього звикаєш. Напевно, я жінка зі сталевими нервами, –  каже Анжела.

Коментарі

0
07

шалава кончена

З
Закарпатец

Menes Сион 2. ------------------>молодец, все разложил по полочкам. Поучил уму разуму ГОЕВ. И как могут вообще эти отбросы третьего мира голос подавать, иметь своих героев? Их дело служить НАМ тихо и покорно! Как это делали редки гоев еще с хазарейских времен

ДМ
дід Михайло

Лише один Василь має рацію. Василь 26.10.2016 21:06 Хочете краще жити? Беріть в руки зброю, вили, рушниці, гранати, міни, дрючки, все, що зможете знайти, та бийте жидівську сволоту. Секту хабад, її равинів, хабадників, громіть синагоги, зміїнні розплідники. Спалюйте все, як це вони робили в Одесі.

ЙБ
Йосип босий

Певно слаба на передок. Бо те що слаба на голову,то точно. Залишити двоє дітей,і тии перед хлопами сракою крутити,то не з великого розуму. А жахне снарядом? І куди діти,в простітутки-наркомани? Кому треба той тупак

Ш
шони

Та вы не розумієте, жона двоє діти, без чоловіка нико не дримбать, то рішила пюти мало пудзаробити обы діра задарь не простоювала, а оті заперевальні хохлодауны з хохлостана, мародьори, насильникы тай убивці удрымбавуть і свиню. Видав у Бедевлі на трасі юв уже нико не платив тай пушла дювка на "зароботкы". Чесно кажучи доста страшна ота марга! Сала усраїні. Свободу Закарпаттю!

Р
Руснак

До 11:24. Мустювко, ужесь унітазы європейцям почистив? Та не булькуни!

Д1
До 11:00

А ты чія рянда , кацапська . Затчи пысок шльомпаку . Иди листя грапкай у кацапськый прапор .

K
ka

......Я балдію. А покалічіть її або......,хто діттей буде витягувати? Нормальній жінці і матері там не місто. Сталєвими нєрвами дітям не поможеш,якщо нема здоровя.Оголосили б загальну мобілізацію на війну усім, то питань нема. А так дітям нема і 7 років, а маманя уїхала. Неадекват ОДНА НОРМАЛЬНА ВЫДПОВИДЬ

РД
Руснак до 00:15

Жебраку недуйдавый, тубі удрізнити "Руснака" уд "руснака" по смыслови коменту не позволяє типирішньоє твоє купованоє образованіє.Реви ліпше над своюв судьбов і ущербностю.Ряндо капіталістична,помывалько американська, ты сбу пуджяш!? Який ты примітивный і мерзкий організм?Дятле умалишенный тать здохнеш скоро!

В
Вася

Сепари мадярсько-кацапські знову волну женуть........мацкальські гроші не пахнуть

І
Іван

Молодчина ! Хай Бог допомагає !

М
Мартин

Молодець дівчина! Смерть путінським вилупкам!

*
*****

Що то таке "ДНР"?....Збісившийся апендикс у тілі України.

СК
сєпарське кодло

55, руснак - тварі, то може вам час піти помогти здобути рузьке мір, щоб такі як ця дівчина нє бамбілі мірние гарада Даунбабве?

Р
руснак

Все кто не любит Героев АТО, которые бомбили мирное население ДНР - враги.

ДР
до руснака

но руснаку, ти би рота свого не розкривав з приводу iq коментаторів. Так, є багато неадекватних серед них, айбо то не тобі критикувати. Доста почитати твої коментарі, та ревати захочеся.Ти перший наслідиш у кожній новини шо стосується файти балог, лем їх кось кине ти ужек грудью на амбразуру кидаєшся, за няня, за синка, ураааа. Здається шо й тобі дашо перепадає з столу файти. А ти щи тот сепар, усе гойкаш як добре було при царю гороху, то ти хочеш приєднати Закарпаття до Угорщини то до Словакії. Так шо сиди поки на дівані у офісі та строчи коменти сепарські доки до тебе сбу не покоутать.

Р
руснак

у більшості населення світі iq збільшується а у наших коментаторів різко йде вниз

В
Василь

Твоя правда дівчина: я сам не розумію,- чого це рагульё відсиджується за бабськими спідницями? Як грабувати Міста Закарпаття,- так вони Херои,а як на фронт - так одінх міських офіцерів відправили...тих,кого рагулі раніше втоптали в лайно бо міські офіцери сильно заважали бандитам-селюкам розкрадати наші Міста. І зараз терористи-рагулі "вирішують вапроси" за рахунок міських,наживаючись на війні і отсіжіваясь за спинами офіцерів-городян. Он,в Мукачево,члени ОПГ "Селюки у владі" по місту розгулюють - жоден з них не поїхав в АТО! Гей,бичьё! Читайте: Родина-Мать зовёт! До того ж вам є що захищати: награбували у України - ВО!

ДВ
До Василь

Василю , так тупо пишеш , сідай оцінка 2 .

Д2
До 21:25

Да бедняга , неужели ты все эти лишения то прошел . Ты какого то пола будеш , или смешанный какой то . Тоскуеш ведь в Москве небось . Да ты какое то супертрахало инетовское . Смотри чтобы дым из под задницы не повалил . Ато будет с тобой как с Димоном , или с "Адмиралом Кузнецовым".

Д2
до 21.52

ти дівчині не хами. ясно,що не з хорошої долі туди пішла,але і не самий гірший варіант заробітку вибрала.а тебе 21.52 туди ніхто примусово не жене,так що сиди біля батареї грійся

М
мукачево

Анжелі! Ти просто молодчина і твої дітки будуть тобою гордитися. Хай Бог тебе оберігає щохвилини!

Н
няньо

понятно що нездорова трохи на голову, але заслуговує шани бо замість місцевих пияків робить їх роботу-куди дивиться влада? верніть дітям матір примусово. Чим хвалимося?

В
Василь

Переважна більшість"пішла в АТО"з тієї простої причини,що тупо здихали з голоду:ОЗУ"Селюки у владі"розграбувала індустрію Закарпаття,що спричинило за собою люте безробіття,а значить- жебрацькі з/п в т.н.сфере послуг(тупе баригування)А без грошей- голод,вірніше Голодомор.Так терористи з бандформування"Селюки при владі"і знищили 15 млн.жителів України,а в"доважок"розв'язали громадянську війну на Донбасі,що стала наслідком чергового рагульського збройного перевороту в центрі Києва:не захотілося б одним рагулям змістити інших рагулів щоб посадити саме свої жопи на кормнi місця,- Крим б нікуди"не втік",не було б війни на Сході і масової смертності населення з огляду на різке падіння рівня життя народу.Отже влачившие злиденне існування раби залишилися взагалі без засобів до існування,а тому охоче їдуть воювати проти своїх співгромадян:на війні все-таки шансів вижити набагато більше;в тилу та з сім'єю люди просто загинаються з голоду,економлячи буквально на всьому і на харчуванні в т.ч.

Д5
до 55

а це ти їй скажи коли вона повернеться, подивимось як із тебе дві 5ки скрутять. коли вже за таких як ти(твої предки перші стояли з свастикою коли фашисти прийшли, та першими писали доноси на сусідів) СБУ візметься. Сцикло диванне, тьфу гидота

К
Клава...

......Я балдію. А покалічіть її або......,хто діттей буде витягувати? Нормальній жінці і матері там не місто. Сталєвими нєрвами дітям не поможеш,якщо нема здоровя.Оголосили б загальну мобілізацію на війну усім, то питань нема. А так дітям нема і 7 років, а маманя уїхала. Неадекват

W
win

Молодец, показала приклад як державу треба боротись, а то всі мужики по діванам і з пивом - і чому у нас держава така гнила ..... відповідь зрозуміло .

P
pityu

мать одиночка? бабушка и дед будет воспитовать и следующих...

М
Мукачівець

За кого воюєш ? За пороха ?

Є
Євген

Що б ти дівчинка була жива і здорова. Все буде добре. Україна обов’язково переможе.

Читайте також