28 закарпатських держслужбовців отримали звання «кращих»

2
0

в рамках Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець»

На Закарпатті завершився перший тур Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець», в якому взяли участь 102 держслужбовці обласної та районних адміністрацій. З них 28 стали переможцями в номінаціях «Кращий керівник» та «Кращий спеціаліст». Про це сьогодні, 21 травня, ЗІКу повідомив начальник управління державної служби Головдержслужби України в Закарпатській області, співголова конкурсу Василь Попадинець.

По завершенню першого туру конкурсу одразу розпочався другий. Другий тур завершиться у червні до Дня державної служби України. Переможці кожного туру отримують дипломи та грошові премії. Конкурс проходить серед державних службовців ІІ - VII категорій посад в номінаціях «Кращий керівник» та «Кращий спеціаліст».

Переможців визначали за результатами трьох завдань - комплексного тестування на знання Конституції України, законодавства про державну службу, специфіки функціональних повноважень державного органу, посадових обов’язків державного службовця. Два інші мали практичний характер - складання ділового документу та володіння персональним комп’ютером.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також