29-річному українцю, який перевозив рекордну партію гашишу до Словаччини, загрожує довічне ув'язнення

10
10

У листопаді 2021 року на прикордонному переході "Ужгород-Вишнє Нємецке" словацькі митники вилучили найбільшу партію наркотиків на своєму східному кордоні в історії.

Йшлося про 33,64 кілограми гашишу, які були заховані у вантажівці, якою керував громадянин України.

У напівпричепі-рефрижераторі Schwarzmuller він перевозив вантаж залізного купоросу у так званих біг-бегах, його мали доправити від українського відправника до одержувача в Словаччині.

Митники спочатку піддали транспортний засіб стандартному скануванню. Під час огляду було виявлено підозріле місце, де могли бути приховані інші товари, крім заявлених.

Митники також оглянули вантажівку за допомогою собак, навчених розпізнавати запахи тютюнових виробів та наркотичних і психотропних речовин. У підлозі причепа було виявлено спеціально виготовлену схованку з наркотиками.

Вилучені наркотики потрапили на експертизу до Інституту криміналістики та експертизи, а водій — до камери попереднього затримання.

Наразі долю українця має вирішити окружний суд у місті Кошице. Наразі стало відомо, що водієві вантажівки 29-річному Олександру Ч. загрожує довічне ув'язнення.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Н
Ніколяй

Разом з прикордонниками України його саджати треба, адже вони в курсі були,раз випустили,та й пропускання за гроші вже так дістало,що кожен водій мріє щоб він згорів ваш перехід разом з прикордонниками та рєшалами на в'їзді!!! Це реально крик душі

П
Петро

Наркотики це зло!

Д2
До 20:28

А ти зразу видно геній розшуку)) видно мало знаєш про перевозки взагалі, а через кордон особливо!! Саме з-за цього на українську фуру ніколи не сяде притомна людина

П
Пішті

Водій міг на завантажені і не бути

ДВ
До Водiла

6лiн, та ти генiй. Може вiн i не знав, що везе. А може йому вопше наворожили, аводь ввели в гiпноз. Хм, зразу видно розумного чоловiка. Шо там словаки дypнi, подумаш - почали провiряти хто вiдправник товара i вийшли на водiя, тому головним по справi вiн i проходить. Могли почекати чуток i прочитати твiй комент, та поняли би в чому дiло. 6лiн-блiн, реально розумний Водiла.

В
Воділа

А нико не думать ош він міг і не знати шо везе?! Чи ви думаєте ош кожен раз на загрузці водій взагалі присутній?!

І
Іііііі

Перевозкою наркоти займаєся Джані чого щє на свободі нарко барига

М
Марія

Чого наркоторговці проходять наш кордон а ловлять їх на другій стороні. Бо мають файну долю з того. і не думають, що від тих наркотиків можуть постраждати даже їх рідні.

М
Марія

Всім наркоторговцям закінчити своє життя в тюрмах. Закон бумеранга. Травив інших помри за те сам.

М
Молочко

Ослiплений грошима, вiз товар, який руйнуе чуже життя, а привiз собi зруйноване майбутне. И гроши йому не поможуть: з 29 рокiв буде чекати, коли помре, щоб вийти на волю.

Читайте також