3 дилера та 19 наркоманів: Поліція накрила злочинну групу, яка збувала наркоту в Ужгороді (ФОТО)

13
18

Поліція під процесуальним керівництвом прокуратури провела ряд слідчо-оперативних заходів та вийшла на групу з трьох осіб, які підозрюються в систематичному збуті психотропних речовин на території Ужгорода.

31 травня та 1 червня, поліція та прокуратура провели санкціоновані судом обшуки у двох помешканнях в Ужгороді та у одному селі Перечинського району.

В Ужгороді поліція робила обшуки у будинку 45-річного організатора та його 36-річного спільника де крім великої суми грошей, наркотиків та засобів для їх фасування, поліція виявила наркопритони, де одразу знаходилось 19 чоловіків. Усі вони були у стані наркотичного сп’яніння.

На Перечинщині, у хаті 37-річного чоловіка копи також знайшли наркотики. Всю вилучену марихуану та метамфетамін відправлено на експертизу.

Згідно повідомлення поліції, обшуки проводилися в рамках відкритого кримінального провадження за ч. 2 ст. 307 ККУ, тобто незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, вчинені повторно або за попередньою змовою групою осіб.

За це чоловікам грозить позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з конфіскацією майна, триває слідство.

Нагадаємо, у минулому році СБУ викрила злочинну групу, яка продавала на Закарпатті наркотики з ЄС

Коментарі

М
Мункач

Ту хату вже той рік накривали було і фото відео і ШООО..Як кришують так і продають дурь...всім подряд ментам платять тай їм норм!!! Коли вже Толкові Люди їх Запалять і жити буде Легше..)))Всім)))

О
Олександр

Спалити усіх заживо, бо за хабаря мусора випустять.

ДА
До Антінарік 3

Приняли до уваги. Наповняємо каністри. Чекай скоро результат.

Б
Берегово

Ще якби лише курили, то ще пів біди, хоч на рак не хворіли б :))))))) но порошок в Берегові дійсно легко і доступно. Хімію намішають, а потім криє їх.

А3
Антінарік 3

Красава красавою но і так нічого не поміняється. Як баригували та і будуть, як апаратки робили так і будуть. Всьо то до одного міста. Кстаті ще мугу сказати про родан апаратку і фортуну в гелі. У фортуні двіжаху нон-стоп. В откриту продають первий. Трава в Берегові вже немодно. Якшо ти куриш то ти лошара, а якшо нюхаєш то ти нормальний пацан. На дискотеках хаос з норкотою. Магнум, к2, флейм первий і і екстезі гуляє як добрий день. Тьолки так екстезі валять. Батьки, придивіться за дітьми. Всі прекрасно знають шо правду пишу. Левого нічого не сказав. З ментів тоже є нюхальщики.

В
Влад

Чирик- інтернаціональна барига.

Б
Берегівчанин

Апаратки попалити вмісті з продажними ментами. Антінарік 3 - красава. Най Берегово знає своїх легінів, што їм дітей тровлять. Чіріка на костьор.

А
Актівіст

Мусора жріть інфу, а не пернік. Што вам щи треба? А у Берегові такий наркобезпредел, бо там самі мусора більше нюхають, чим важать. Там вобще цілий одел треба провірити на наявність наркоти у крові тай поувольняти.

А3
Антінарік 3

У Берегові в любій апаратці можна пробити хоч шо траву, первий, екстезі даже ширку. У Берегові наркоти вже більше чим в любому другому городі. Дві апаратки в 100 метрах від міліції. Там ьарижать по повній і менти кожен день їздять і в тому числі начальник міліції і нічого не бачать. Апаратка на суворова Юма, там двіж можна рішити. Апаратка напроти барви. Там притон давай хоч 5 раз на день. Апаратка віжибу в мікраші. Апаратка ззаді шпару де парковка. Я вже не кажу про бариг яшу, чіріка і інших. Нюхнути в городі уже як рано кофе випити.

А2
антінарік 2

антінарік молодець. хто ще знає бариг пишіть їхні імена і адреси будемо робити самосуд, адже мусора нічого їм не роблять бо самі з їхньої рук пернік нюхають і отримують ще за це бариші.

А
антінарік

мукачево вул.локоти 12 живе діллер. наріки в чергу стають нічого небояться. він зечара пару років назад відкинувся сидів теж за наркоту.

В
Вася

Саме головне що поліція цю хату кожного року накриває, з наркотиками, наркоманами, диллерами, на чолі з їх організатором Федаском, але на превеликий жаль прокуратура та суди не можуть довести вину і закинути цю нечисть за грати, тому що вони ліпше з них гроші зрубають і знову відпустять на волю, а вищевказані бариги наркоти будуть їхнім же дітям потім продавати, от тоді мо же хтось і задумається над тим що в житті головне!!!

И
Иван

Вроді наркомани як і гомосексуалісти не розмножуються, а з каждим дньом їх все більше і більше

С
Станіслав

Ха! Накрили знамениту салатову хату? Не в перший раз.

Б
Бетмен

О! Се ми ся уже начинать любити. Ще треба було показати їхні рийки, най город знає своїх героїв.

К
Коля

Затримали! Значить, скоро випустять за « зразкову поведiнку та за таблицю дiлення « ))

Д
Діпсі

Ярослава Константиновича Федаску да))) нарешті не будуть біля автомобіліста наркомани ошиватись !!!!

П
патруль

сЕ кого приняли ? ачинь Федаску ???

Читайте також