3 причини купити авто в лізинг, а не в кредит

35
0

Якщо ви замислюєтеся про покупку автомобіля в кредит, але не хочете вплутуватися в банківську кабалу, скористайтеся послугами лізингової компанії.

Так вам вдасться не тільки придбати авто на більш вигідних умовах, а й скоріше отримати ключі від машини. Оформити заявку на покупку авто в лізинг в Києві або будь-якому іншому місті України не складніше, ніж замовити пару взуття з інтернет-магазину.

Простіше укласти договір

Перш ніж розглянути заявку на отримання кредитних коштів, банківський працівник попросить надати довідки про доходи, документи на право володіння майном та інші папери, що підтверджують платоспроможність. Але правильно зібраний пакет документів ще не гарантує, що одразу можна буде отримати гроші. Протягом декількох днів банк буде перевіряти кредитну історію клієнта і якщо вона виявиться неідеальної, то в укладенні договору можуть відмовити.

На підписання договору з лізинговою компанією багато часу і документів не буде потрібно. Транспортний засіб буде перебувати в її власності, поки не будуть виплачені всі платежі. Лізингова компанія нічим не ризикує на відміну від банку, тому не висуває жорстких вимог до клієнта.

Витрати на реєстрацію та страхування авто - не ваша турбота

Коли ви купуєте машину в кредит, його чекають не тільки витрати на початковий внесок. Позичальнику також доведеться розщедритися на КАСКО, реєстрацію транспортного засобу та сплатити збір до пенсійного фонду. Розуміння того, що додаткові витрати серйозно вдарять по гаманцю, змушують покупця відкладати придбання машини до кращих часів.

Якщо купувати авто в лізинг, то оформленням страхового поліса, оплатою податків і реєстрацією транспортного засобу займеться лізингодавець. Сума, витрачена лізинговою компанією, буде розподілена рівномірно на термін дії договору.

Додаткові послуги в договорі

За бажанням клієнта в договорі з лізинговою компанією можна прописати додаткові умови, згідно з якими покупцеві авто будуть надаватися корисні послуги. Лізингодавець в разі необхідності може взяти на себе врегулювання питань зі страховиками, витрати на гарантійний ремонт і евакуацію машини на СТО, якщо вона зламається. Лізингова компанія може навіть замінити що вийшов з ладу автомобіль на новий, якщо це буде прописано в договорі.

Про таких умовах не може бути й мови, якщо укладати договір з банком. Всі ризики пов'язані з поломкою машини лягають на плечі позичальника.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також