3-є грабіжників-гастролерів з Воловеччини за вечір обікрали 2-х ужгородців (ФОТО)

8
0

За інформацією, яку отримали полісмени від пограбованих людей, грабіжників досить швидко вичислили і затримали біля залізничного вокзалу в Ужгороді.

І пограбування і затримання сталося вчора, 8 травня, ввечері.

Після того, як у поліцію зателефонували двоє постраждалих, які повідомили про автомобіль темного кольору на «євробляхах», невідомі чоловіки з якого вийшли і забрали телефони та кошти, поліція ввела в Ужгороді оперативний план «Перехват».

Патрульні швидко вистежили автомобіль, на якому їздили грабіжники, біля залізничного вокзалу міста – це був «Mercedes-Benz» з іноземними номерами.

Також було встановлено особи всіх 3 нападників — ними виявились 21, 22 та 30-річний мешканці Воловецького району. У їхній автівці  копи знайшли дерев’яну биту та ніж.

Двох чоловіків полісмени спіймали, один із них втік і його оголошено в розшук. Машину поміщений на спецмайданчик.

Поліція за двома фактами грабежу відкрила кримінальні провадження за ч. 2 ст. 186 ККУ, тобто грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого, або із погрозою застосування такого насильства, або вчинений повторно, або за попередньою змовою групою осіб. Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років.

Слідчі надалі з’ясовують усі обставини грабежів, повідомляють у поліції.

Читайте також: Смертельна ДТП під Береговом: поліція знайшла винуватця 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також