30 років на варті Батьківщини: пам'яті полеглого Героя з Мукачева полковника Ігоря Олексюка (ВІДЕО)

46
3

Полковник Ігор Олексюк віддано служив Збройним силам України майже 30 років. Пройшов усі щаблі служби: від курсанта до полковника. Командував ротою, батальйоном, був першим заступником командира бригади. Брав участь у миротворчій місії НАТО в колишній Югославії.

Життєва стежина привела захисника у Мукачево, де він і проживав із сім’єю. У 2018 році чоловік вийшов на пенсію, але у 2021 році знову підписав контракт та повернувся до лав ЗСУ. З початком повномасштабного вторгнення очолював штаб 56-тої окремої мотопіхотної Маріупольської бригади. 6 серпня 2022 року на фронті полковник Олексюк зустрів свій 48-й день народження, а через три дні загинув під час обстрілу.

За особисту мужність і самовідданість нагороджений орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня. Присвячується світлій пам’яті люблячому чоловікові та батьку, турботливому сину, брату, найкращому побратиму, Герою Ігорю Олексюку.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

Л
Людмила

Вічна пам'ять... Достойний офіцер був. Дійсно люблячий чоловік та хороший батько... Дуже шкода, що війна забирає таких людей...

Т
Товариш

Чудова була людина. Вічна пам’ять

М
Мукачівець

Вічна я Пам’ять! Хай спочиває з миром.

Читайте також