32-річний мукачівець на спортивному мотоциклі збив жінку-пішохода і втік (ФОТО)

5
6

Аварія трапилася ввечері 2 травня, на вулиці Київській.

Як встановили правоохоронці, на вулиці Київській в Мукачеві спортивний мотоцикл збив жінку, яка переходила дорогу. Водій мотоцикла втік з місця пригоди, а 42-річна потерпіла була доставлена в лікарню. Медики діагностували в жінки струс головного мозку, травми голови, грудної клітки та ноги.

Для розшуку і затримання винуватця ДТП поліція ввела в дію план «Прехват». Невдовзі до правоохоронців підійшов 32-річний мукачівець і зізнався, що це він скоїв наїзд. 

Як розповів молодий чоловік, він їхав на мотоциклі «Апрілія» вулицею Київською, дорогу переходили дві жінки, яких він не помітив, бо був засліплений світлом зустрічного автомобіля, і зачепив одну з них.

За даним фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Мотоцикл затримано на спецмайданчик. Експертиза засвідчила, що водій був тверезий. Обставини автопригоди з’ясовують слідчі.

Дивіться також: ДТП на околицях Мукачева: Раритетна «шістка» протаранила кільцеву розв’язку.

Коментарі

Д
Дддд

Я його не оправдую. То люди переходять дорогу як марга .Не дивлятся не вправо не в ліво. Це ж їхне життя хто мае за ним дивитись. Тоді уже не важно хто правий а хто винний

М
мукачівець

сийсь дебілоїд два дня носився по варишу гарчачи..догарчався,придурок..діти шугалися,коли газовав.

Ф
Фермер

То не жінка а телятина, яка йшла по дорозі і вирішила перед мотором лабу утягнути, тепер чоловік має суєту!!!

ЯВ
Я все бачив

Не забудьте дописати шо жона на ногах не стояла, була пяна в зузю, переходила дорогу в не дозволеному місці, і ніякого плану перехват не було, а чоловік пішов швидку викликати і нікуди він не втікав, я був один із свідком, перевіряйте достовірність інформацві перш ніж писати дурнички

С
Свідок

Шановний мукачево нет.Но вже так перекрутити цю історію неправдоподібно треба знати! Абсолютно все не так було насправді, як це в вашій статті зазначено! Водій не втікав нікуди!!!! А то, що жона в хлам пяна була, чого не написали?

М
Мукачівка

Хай дурам буде урок .што не іти по зебрі навелично . а дивитися побоках

Читайте також