33-тя Окрема механізована бригада ЗСУ активно знищує ворога на передовій (ФОТО)

587

Від початку повномасштабного вторгнення російських окупантів в Україну особовий склад 33-ї Окремої механізованої бригади Збройних Сил України продовжує знищувати окупантів, де б ті не перебували. Спочатку на Запорізькому напрямку, на цей час – на Донеччині.

У підрозділах з’єднання зі зброєю в руках захищають Україну представники різних областей України, і це робить бригаду ще більш різноманітною та згуртованою, пише Відділ зв’язків з громадськістю Оперативного командування “Захід”.

Що не доба, то чергові підтвердження успішної бойової роботи.


Наприклад, виняткова нагода трапилася операторам “Фурії”  батальйону управління артилерійської розвідки. Бригадні “пташники”  отримали координати цілі у тилу противника, де ті накопичували боєкомплект. Крила пролетіли углиб, і вже за лічені хвилини ворожий склад відчув на собі всю нищівну міць вогневого артилерійського удару українських воїнів!


Вражаючі  та ефектні фото, поширені Службою зв’язків з громадськістю 33-ї ОМБр ЗСУ, підтверджують феєричне видовище полум’яних ночей Донбасу.

В Оперативному командуванні “Захід” наводять контактну інформацію для тих, хто прагне долучитися до лав 33-ї ОМБр: тел.: +380 98 363 8420; e-mail: press33brig@gmail.com.

Будь собою! У бригаді є робота для всіх!


Коментарі

Читайте також