33-річного продавця наркотиків взяли під варту з заставою у 52 тисячі

8
5

Відповідне клопотання подала прокуратури підтримав Берегівський районний суд.

Згідно цього рішення 33-річному виноградівцю обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб, з визначенням застави 52 тисячі гривень.

Нагадаємо, чоловіка підозрюють у скоєнні злочину за ч. 2 ст. 307 КК України. тобто незаконне придбання, зберігання з метою збуту, а також незаконний збут психотропних речовин.

Раніше правоохоронці задокументували факт продажу психотропної речовини.

Як писало Mukachevo.net під час проведення обшукупроведення обшуку за місцем проживання чоловіка, було вилучено гроші, за які підозрюваний продав психотропну речовину, залишки білого порошку, схожого на психотропний засіб - метамфетамін, речовину рослинного походження, схожу на марихуану та електронні ваги.

Коментарі

ЛА
лампа аладина

я литаю и мечтаю коли буде билий сниг у Карпатах

R
rg

У куштановиці жиє

П
Правдоруб

Шо то за "продавець"??? Не смешіть народ. Всім добре відомо, хто та й де продає наркоту в місті та по селам. Тільки поліція РОБИТЬ вигляд, що ВСЕ добре, бо мають с бариг навар щомісячний за їх "кришування". А ця шушара про яку ви тут пишите це звичайний нарик, а ні який не "наркобарон", уроди я кі продають дурь всі мають бороди без вусів та їздять на Ауді "6" та "8" на евробляхах, бо корчать з себе "мафіозі", пришелепки конченні. Фактично в кожному кафе міста можна придбати будь що від ЇХ реалізаторів, автовокзал, залізничний, лікарня, вони ВСЕ ВСЮДИ продають наркоту в місті...

АМ
ай мололець

да да то уже вси забули новини про стоматолога

Л
Лучанин

А з Страбичівським шо?

Читайте також