33-річний закарпатець опинився у лікарні в Чехії. Потрібна допомога

11
6

Під час поїздки у Чехію, чоловіку з села Луг, що на Рахівщині, стало зле, у нього відмовили обидві нирки.

Як розповідають близькі чоловіку люди, Роман Мойсюк, перебуває у важкому стані у лікарні міста Млада Болеслава, він у комі.

"Самостійно не дихає, кров очищають за допомогою гемодіалізу. Роману терміново потрібна дороговартісна операція. Один день перебування у медзакладі коштує приблизно 50 тисяч чеських крон, а загалом лікування може коштувати 25 тисяч доларів. Дана сума є непідйомною для близьких. Тому просимо про допомогу усіх, кому небайдужі чуже лихо", - звертається знайомі чоловіка.

Реквізити для допомоги у Чехії :

  • Cislo uctu:668710002/5500

Контактний номер телефону:

  • +420 776 521 645.

Нагадаємо, молодий закарпатець теж потребує допомоги.

Коментарі

А
Андріана

Це правдива інформація. Але нажаль він вчора помер в лікарні.

В
Валентина

А как же страховки те что делают для перечисления границы Чешской? Или это только бумажка....?

Д
Друг

А я почти як лох повіся знизу справа з 09.06.2019 про іншу особу але все інше одинакове. От лажа. Він знаходиться у празькій лікарні у надзвичайно важкому стані, безсвідомості. "Аби підтримувати його стан потрібно близько 30 000 Kc в день, а загальна сума лікування складає біля 25 000 доларів, ця сума непід'ємна для його близьких" - пишуть близькі закарпатцю люди.

3
323

А страховки у него разве не было?

В
Вася

Прекрасный момент показать свою заботу о людях для балатеров в Верховную Раду от Закарпатья. Бедных среди них нет. Деньги как капля в море.

Н
Ноунейм

Вчора бачила ідентичне оголошення з ідентичними сумами, тільки про хлопця в Празі, що невдало стрибнув у річку. Стережіться шахраїв.

Читайте також