34-річна жінка, яка постраждала в ДТП у Ракошині, померла

18
17

Про це Mukachevo.net повідомили родичі загиблої.

Раніше Mukachevo.net повідомляло, що 24-річний водій Renault рухаючись у сторону Мукачева у селі Ракошино скоїв наїзд на жительку села 1985 року народження.

Постраждалу з травмами різного ступені доставили до лікарні. За життя 34-річної матері двох дітей довго боролись лікарі.

На жаль, сьогодні, 9 січня, о 17:25, 34-річна мешканка Ракошина померла у лікарні.

Наразі розслідування ДТП в Ракошині триває.

Редакція Mukachevo.net висловлює щирі співчуття родині та близьким загиблої жінки.


Коментарі

Д1
до 14:43

но давай +380665434269

ДВ
До всіх пішоходів

Там є світлофор і вдень він працює. Щодня двічі там проїзжаю і завжди хтось хоче на червоне перебігти через тісний потік авто. Розігнатись там вдень неможливо - дуже активний трафік і "тягнучка" 20-40км/год. Отже, пішоходи... Ви скаржитесь, коли авто на червоне їде, або коли на зебрі не пропускають, але ж самі порушуєте і доволі часто. Подумайте в першу чергу про себе, це не водій буде в лікарні в гіпсі, а пішохід

А
альо

нашто лежачі поліцейські? ракошинці не дали построїти обїзну то най удобряют землю тепер.

Д1
До 10:12

Запиши свiй Вайбер , покажу де я зараз !!! Тому сикоше необразований сам попадеш пiд колеса такого самого барана , як ты та твоя мати ! Пиши номер тел !

ДН
До нижніх

Яка інтелектуальна і інтелігентна дискусія між жителями такого "європейського" Закарпаття.

ДУ
До упоротого 09: 24

Ти йолопе в такій щвеції живеш як я у ватікані . Почитай сам своє писаня і оціни який ти насправді бидляк ... ти ни за шо ни про шо обзиваєш і гавкаш на людей .Як тот пес у дворови , а коли є на улиці та хвист пуд задницю пряче . ... быдло оно і в Європі бде быдлом ....

Т
Троцкій

Інші сайти говорять, що після ДТП їй стало краще. Дохтора вирішили зробити пункцію мозку, після чого вона впала в кому і ось померла...

ДЖ
До жителів ракошина

Чому не перекриєте трасу, доки не покладуть на кожні 100 метрів лежачі поліцаї, аби автобики не могли їхати більше 50 км в годину в населеному пункті?Наш народ розуміє лише мову палки!!! Зараз менти напишуть шо треба і нікому нічого не буде, а люди дальше будуть гинути на тому самому місці!

ДД
До дарка

То Ти гомiк iздиш 50 км в населеному пункту, сомарь верховинськый !!! Знаю про швецiю тому , що тут живу !!! А те що у вас в дикарю , де ПДР мiняються кожнi 2 днi , а толку немае ...тому йди лiсом , жебраку !!!

СЗ
Слуга Закону

Но та то фіаско, шофера.

М
мукачево

ОБЇЗНУ ЗРОБИТИ

D
Dark

До неграмотного знизу. В Украіні обмеження 50 км/год в населених пунктах. Перед тим, як когось вчити-навчіться самі. Приводите приклад швеціі, але яи виіжджали за межі своіх пузняківців?)

ДН
До нижнього

Ти не новенький -Ти дурненький !!!! Тому 60 км максимальна швидкiсть дозволяеться в населених пунктах , щоб уникнути перешкоду в разi чого , розумiеш быку ??? Йди в Швецiю та поiзди по селах/ городах пiд 80 км , побачимо чи спасе тебе отмазка « пак сесе регульований перехiд «???? Сядеш на 10 рок та будеш мудрувати та вчити ix там ПДР, чуеш ПДРаст верховиськый !?!?

Н
новенький

Дурню до чого швидкість на регульованому переході. А яка була ожеледь в межах населеного пункту. Поспівчуваєм краще і родині загиблої і хлопчику замість впражнятися в ПДР

ДН
До нижнього

Яка була швидкiсть авто ? Яка швидкiсть дозволена в межах населеного пункту ?????

БД
Було діло

Гуканота ракошинська не дала зробити об'їзну дорогу, хоча гроші уже лежали на рахунку ОДА.

Р
рем

найшла собі та й іншим біди.

Читайте також