35-річний батько 2-х дітей з Хустщини захворів на рак крові: допоможіть врятувати життя

12
4

Рідні Михайла Ромушка із села Модьорош просять усіх небайдужих допомогти їм зібрати кошти на дороговартісне лікування.

Нещодавно йому лікарі поставили діагноз – лейкоз, тобто рак крові. Наразі він знаходиться в Угорщині під медичним наглядом і проходить повне обстеження.

Сільській сім’ї з 2-ма малолітніми дітьми не по кишені лікування цієї хвороби, тому вони й звертаються до всіх небайдужих допомогти.
Рідні наперед висловлюють вдячність усім за будь яку допомогу.

Контактні дані: 

+380 (68) 997 02 54 - Галина (дружина)
+36 30 694 39 52 - Габріелла (сестра)

Номер карти ПриватБанку: 4149 4991 0503 8051 / Ромушко Галина Василівна

Коментарі

В
Василь

Краще ніж просити бога, давайте самі йому допоможемо. Даже якщо скинемо йому кожен хоч по 10 грн. і нас буде тисячі, це принесе позитивний результат. Так шо вперед, а не грайтеся у співчуття.

ДР
До Рем

Правду маєш чоловіче на всі сто! Але допоможім хто скільки може! З миру по нитці....

М
Мукачівка

Дуже шкода чути про таке, хай виздоровлює та поскоріше повертається додому до дружини та діток!!!! Шановна редакція я не знаю цого чоловіка але думаю нашим чиновникам треба допомагати таким людям, бо їх є дуже багато!!!!

Р
Рем

Боже, поможи. Але часто ми не усвідомлюємо, в якому конченому Габоні ми живемо, де проста чесна людина в таких випадках мусить просити милостиню: мало того, що від хвороби - дурдом, але яке приниження честі і гідності з боку держави. Най Бог покарає всю українську владу за останні 27 років за те, що в 21 столітті створено такий концтабір. Для статистики: наприклад, в Німеччині згідно даних міністерства охорони здоровя цієї країни на одного онкохворого медична система за рахунок наявності страхової медицини (а не сам онкохворий) виділяє в середньому 150 тис. Євро на весь цикл лікування. Відчуваєте, в якій жопі живе простий громадянин України. Навіть ради медичної страховки (хоча не дай Боже хворіти) молодим людяи доцільно емігрувати із цього концтабору навіть на прості трудові професії в цивілізовані країни і інтегруватись там між нормальними людьми. Боже, спаси русинський край від сього українського концтабору.

Читайте також