35 тис. пачок сигарет: у Словаччині викрили контрабанду, яка прямувала із Закарпаття (ФОТО)

15
10

Контрабандний вантаж словацькі митники виявили на прикордонному переході Вишне Немецке - Ужгород у підлозі причепа вантажівки, яка прямувала з України.

Як повідомляє видання Korzar Dolny Zemplin, майже 35 тис пачок цигарок були виявлені митниками під час стандартного огляду української вантажівки, яка в'їжджала до Словаччини з України та прямувала до Чехії.

"Під час перевірки скануючим пристроєм інспектори члени вказали підозріле місце в підлозі напівпричепа з підозрою, що там можуть бути заховані інші товари, окрім заявлених у митній декларації", —повідомила Яна Німріхтерова з організаційного відділу митниці Міхаловце, додавши, що допомогла контрабанду виявити собака, навчена для виявлення слідів запаху тютюнових виробів.

Наразі справою займається Кримінальна служба ФС. Ведеться розслідування щодо підозри у кримінальному правопорушенні за порушення норм державних технічних заходів щодо маркування товарів.

"Якщо винного визнають винним, йому загрожує від одного до п'яти років ув'язнення", - підсумувала Німріхтерова.




Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

М
магдалина

Всю зміну до розтрілу, а якщо будуть казати що у них нема такого обладнання як у Словаків, їхні родини до розтрілу. Тоді буде порядок

ДН
До нижнього

Тормоз ти i твоi батьки !

В
Василь

Словаки молодці! У них і пси є навчені і сканер нормальний, а наші чим будуть шукати? Отвьортков і ломиком? Та й кидь чесно то їхня робота, то ж до них їхало, а наші най глядавуть то што до нас їде

ДН
до нижньої марги

мусор тя справив воняку контрабандний..

І
Іван

Я патріот за то і жалію, шо недовезли і гроші в неньку не привезли! Не патріоти ті які пропускають мусор з білорусії, росії ітд вот ті не патріоти!

І
Іван

до нижного Івана заперевального.. што доброго? пак ти тормозе кричиш за свою Вкраїну ,на грудьох вишиванку рвеш а шкодуєш мусорських контрабандіштув?? Такі ви майже усі націоналішти,треба вам неньку бозмег незалежну тай багату, айбо робити сьте не трібні,лим красти та єден другого чмирити..

Л
Ласло

Ото нормальне лаве підняла зміна погранців і митників на КПП "Ужгород" за перекид цигаретликів.Головне-взяли баблос,робота зроблена.Це не діловські верблюди через Тису на своїх горбах у зимній воді по шию пару сотню цигаретликів.Респект словакам.

І
Іван

Шо тут доброгу, людям лишиться дорожезні сигарети курити, а нашим хлопці лишаться без грошей, які потратять в україні!

М
Митник

Наш Сірко не внюхав він внюхав ковбаску -тоїсть взятку. А їхній Сірко словацький - робить за євро на користь держави а не всіх нає,,,ти.

І
Іван

Протекла десь криша бозмег..Айбо вкраїнським псам цигарлі нич не вонять)..

Читайте також