356 пляшок вин, лікерів та віскі «на новорічні свята»

12
0

не довіз українець з Італії

Наближаються новорічні свята, й традиційно зараз хто як може починає підготовку до їх святкування. На митному посту «Тиса», під час здійснення митного контролю мікроавтобуса «Мерседес Бенц», яким керував громадянин України, митники виявили алкогольні напої у скляних пляшках іноземного виробництва різних марок та з різною концентрацією спирту. Про це сьогодні, 26 листопада, власкора ЗІКу повідомили у прес-службі Державної митної служби України.



35-річний мешканець Вінниці прямував з Італії до України у приватних справах. Про те, що він повертається на батьківщину не з порожніми руками, чоловік не повідомив працівників Чопської митниці ні при усному опитуванні, ні шляхом заповнення митної декларації.



Усього у багажному відсіку мікроавтобуса митники виявили 356 пляшок алкогольних напоїв (які були у фабричних картонних коробках) – італійських вин, вермутів, лікерів та віскі відомих марок.



За даним фактом митники склали протокол про порушення митних правил за ознаками ст. 340 Митного кодексу України. Алкогольні напої, як безпосередні предмети правопорушення, вилучені.




Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також