36-річна закарпатка цеглиною побила вікна на залізничній станції

8
0

Кілька злочинів та подій за участі закарпатців сталися на території обслуговування Управління МВС України на Львівської залізниці 13.02.2013 року.

На території Хустської дистанції колії ДТГО Львівська залізниця правоохоронцями був затриманий 41 – річний мешканець Закарпатської області, у якого було виявлено елементи верхньої будови колії, а саме підкладки, накладки  в загальній кількості 8 штук.

З дизель-поїзда сполученням «Івано – Франківськ – Ходорів» каретою швидкої медичної допомоги була доставлена 53 – річна жителька Закарпатської області в Ходорівську міську лікарню. Діагноз лікарів: забій потиличної ділянки, важке алкогольне сп’яніння.

Під час прибуття електропоїзду сполученням «Ужгород - Мукачево» на станцію Мукачево, працівниками транспортної міліції був затриманий 39 – річний місцевий мешканець, у якого було виявлено пенсійне посвідчення з явними ознаками підробки.

Правоохоронцями транспортної міліції була затримана 36 – річна мешканка Закарпатської області, яка перебуваючи в залі очікування на станції Вілок, шматком цеглини розбила три внутрішніх скла на віконних рамах.

Дані по вище наведеним подіям та злочинам внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Триває досудове слідство. Встановлюються усі обставини подій.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також