37-річний закарпатець носив наркотики у шкарпетці

5
0

По прибутті на станцію Мукачево пасажирського поїзда сполученням Харків - Ужгород провідник вагона повідомив інспектору патрульної про те, що перед станцією Мукачево пасажир із власної необережності розбив одне одинарне скло з лівого боку по ходу поїзда на вхідних дверях робочого тамбура вагону. Пасажиром виявився 31-річний мешканець Закарпатської області. на даний час проводиться перевірка матеріалів за статтею 194 Кримінального кодексу «Знищення або пошкодження майна».

 

В ході відпрацювання території залізничного вокзалу станції Мукачево був затриманий 37-річний мешканець Закарпатської області. При особистому огляді із шкарпетки було вилучено шприц із залишками невідомої речовини. Даний шприц із залишками наркотичної речовини направлений на дослідження в науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС України в Закарпатській області. 
 
Під час несення служби по охороні громадського порядку правоохоронцями із службовою собакою в приміщенні приміського вокзалу, був виявлений 18-річний мешканець Закарпатської області, який поводив себе підозріло. На  прохання працівників міліції пред’явити документи, що засвідчують особу, він викинув з руки на підлогу два прозорі згортки наповнені подрібненою речовиною рослинного - марихуана. Дані пакети направлені на експертизу. 
 
 Правоохоронцями було виявлено 39-річного мешканця Закарпатської області, який курив в тамборі вагона дизель поїзда сполученням «Королево-Солотвино». Чоловіка було запрошено в кімнату міліції станції Тячів для складання протоколу про адміністративне правопорушення.  Під час поверхневого огляду було вилучено поліетиленовий пакет, в якому знаходилась суха подрібнена речовина рослинного походження – марихуана, вагою 25 гр.. 
 
Проводиться перевірка матеріалів за статтею 309 Кримінального кодексу України «Зберігання наркотичної сировини без мети збуту».

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також