37 закарпатських байкерів об’єдналися

6
0

в «Сьомий легіон»

37 закарпатських байкерів створили новий клуб - «Сьомий легіон». Про це сьогодні, 6 липня, ЗІКу повідомив голова ужгородського осередку міжнародного байкерського клубу «Падонкі» Олександр Суханов.



Олександр Суханов, зокрема, розповів, що новоутворений клуб буде суто закарпатським і має на меті проведення спільних акцій та захист інтересів закарпатських мотоциклістів. До «Сьомого легіону» увійшли 17 байкерів з Мукачевого та 20 з Ужгорода.



Назву клубу байкери пояснюють тим, що Закарпаття має сьомий порядковий номер у алфавітному списку областей України. А «легіон» — це змінене за байкерською звичкою слово «регіон».



Презентація нового клубу відбудеться під час фестивалю байкарської музики «Musik Bike Ukrainе», що відбудеться в Ужгороді 10-13 липня.




10-13 липня в Ужгороді зберуться понад 1000 байкерів із Угорщини, Росії, Польщі, Словаччини, Молдови, Німеччини, Швеції, інших держав.



Цього року мерія надала байкерам дозвіл провести фестиваль на стадіоні «Авангард», де розмістять 2 сцени. Одну, меншу, — для конкурсів і розважальної програми, більшу (26-метрову) віддадуть під концерти відомих рок-гуртів. Концертн транслюватимуть на великому екрані. Заплановано виступи гуртів «Radar» (хеві-метал, Будапешт), «Брем Стокер» (панк-рок, Рівне), «Коррозия метала» (треш-панк, Москва), «Комендантский час» (хард-рок, Москва), «King Size» (хеві, Луцьк), «Kruger» (дизель-рок, Москва), «Rada» (рок, Київ), «Mechanical Poet» (прогресив, Москва), «Черный обелиск» (тре-хеві, Москва), DVS (хард-рок, Київ) та інші.



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також