4 бійця ПС, підозрювані у стрілянині в Мукачеві, найближчого понеділка можуть бути на волі. Але завтра черговий суд

2
7

Як інформує прес-секретар НВР «Правий сектор Закарпаття» Галина Кундік, посилаючись на законодавство 11 липня 2016 року спливає термін утримання підозрюваних у СІЗО на підставі первинної підозри.

Щоб утримувати бійців ПС під вартою мала би бути озвучена нова підозра, стверджують у Правому секторі. Але це досі не було зроблено, відтак, у обвинувачення залишається 2 дні, щоб озвучити нову підозру.

Водночас, як стало відомо буквально годину тому від одного із захисників підозрюваних, на завтра, 9 липня на 13:00 назначено засідання Мукачівського міськрайонного суду в цій справі, де повинна бути оголошена або не оголошена. Крім того, наголосив адвокат бійців Роман Бухтояров, досі ніхто не бачив обвинувального акту за яким завтра має відбутися судове засідання.

Нагадаємо, бійців ПС, підозрюваних у стрілянині 11 липня, все ж судитимуть у Мукачеві.

Коментарі

К
Коба

Суд над бандюками з ПС - лише квіточки. Ягідки будуть через пару років, коли розпочнуться процеси над майдаунами за здійснення держперевороту в 2014р.

М
майкл

правосеков на нары! И яценюка с потрошенком!

М
Максим

Дорога з двух боків була перекрита ще 8 ранку (!). З кожного боку стояла впоперек дороги патрульна машина на пішохідному переході.

Б
БЕРКУТ

Бандерлогов на нары!!! 10:30 Улицу перекрыли с двух сторон :)))

Z
ZZZ

БАНДЮКИ МАЮТЬ СИДІТИ

S
storonnij

Ще дві години до поч. суду, а вулиця Толстого вже перекрита. Поліція, менти, прокуратура, пс, собаки - всі напоготові..

В
Водило

Галина Кундік добре знає,що бійці в зоні Ато . А за тищу км в глубокому тилу зі зброєю лазять тільки бандіти. Поклали би її або її родичів в Ужгороді просто так серед білого дня .......за недобрий погляд.

Читайте також