4 кілометри на руках: На Закарпатті 19-річний хлопець випав з поїзда (ФОТО)

12
17

Через те, що до місця події не було дороги для під’їзду швидкої, рятувальники несли хлопця вниз на ношах кілька кілометрів.

Сьогодні, 17 травня, о 09:05 воловецькі рятувальники надали допомогу 19-річному хлопцеві, що випав з потяга неподалік гірського села Скотарське, що на  Воловеччині (1641 км залізничної колії).

Рятувальникам довелося близько чотирьох кілометрів добиратися в гору пішки, а все через відсутність під’їзної дорги. Рятувальники надали травмованому першу долікарську допомогу, далі поклали його на ноші та спустили вниз, де на хлопця вже чекали медики, які доставили його у Воловецьку райлікарню.

Згодом Mukachevo.net ексклюзивно дізналось, що 9-річного хлопця, що випав з поїзда, поліція підозрює у крадіжці.

Читайте також: У травні, через запуск нового Бескидського тунелю, потяги не йтимуть через Мукачево.
 

Коментарі

Т
Томаш

Згодом Mukachevo.net ексклюзивно дізналось, що 9-річного хлопця, що випав з поїзда, поліція підозрює у крадіжці. 9 річного чи 19?

О
Олексій

То все путін, то агенти Кримля, ФСБ, кацапи, все хтось винен вам баранам. Беее далі.

0
07:17

Ни кому твій царьок ни інтересний...

D
Dante

Се злодій-космонавт, народ стаття 5% правди.

ProRock до 20 15

А я і не сумнівався що в цій ситуації винуватий сам Путін... ну хто ж ще...

О
останьому

Ужек три дні,як настав новий місяць.ТРЕБА НОМАЛЬНИЙ...Што читач,што ти,маєте проблеми из головами...Для вас поставлено одне завдання,убсирати все,що тільки можете.Але ви як истинні капцапи,знову приняли не зрозумілу речовину,і пишете дурню...

П
Подорожуючий

Хлопця шкода бо життя людське одне а то що заскакують находу в потяг це непорядок і порушення всього і небезпека для свого життя а то що ЧИТАЧ пише про гелікоптер то повна дурня.ТРЕБА НОМАЛЬНИЙ наряд поліціїї виловити пару днів скакунів обкласти штрафами і перестануть гратися в доганялки.

1
123

Все просто: запригував на ходу значить свідомо нехтував правилами безпеки, вилікувати і відшкодувати з нього всі затрачені кошти. Більше пригати не буде.

Л
Лікітун

Тьома то ти ???

ДЧ
до читач

Колись писав МНС,дія алкоголя ,або наркотика себе управдовала.Но ти написав МНЧ...Исе што ,кацапи гроші давуть нипонятно куму. Яку хімію ти принимаш...

ДБ
до барана читача 17 00

напиши як тебе найти..я у тебе ся запишу в ато..й буде тобі й асе..я тобі обіцяю..отбивна з тебе буде..

З
закарпатець

Як не було дороги? А залізниця, що не дорога? Невже у такої потужної корпорації, як "Укрзалізниця" відсутні рейкові автобуси? Таке могло би трапитися з любою людиною, молодою чи літньою...

ДЧ
До читача

То і є дурь, якщо на потяг вскакують на ходу.

Ч
Читач

То вас коментаторів в АТ0 треба, в розхід як мясо. Не знаєте обставит зате вміло коментуєте. На ділянці Скотарського часто в потяги запригудють люди на ходу, нажаль але так є, сурові реалії. Спуск там з гори дуже крутий і довгий. Не повезло хлопцю. Тут питання інше, чому для МНС не виділено чергового гелікоптера. Як алконавт Луценко рейди показові влаштовує - так одразу купа техніки літає. Як рятувати чиєсь життя - так МНЧ мають хлопця на руках нести. Це ГАНЬБА владі!

R
Rem

Для лікування молоді від дурі її треба направляти в учнівські штрафбати на передову в Донбас.

О
останньому

Треба ся радовати ош живий.Службі порятунку дяковати,молодці роблять.А тубі лічно упувім,у життьови бувавуть часи і упробовання,які ти ни можеш ни змінити,ни пирикласти на когось.А щи ліппше натягнути на твою копоню горниць,та пару рас у нього цоркнути клипачом,може і похмилятися би тубі ни треба.

М
мукачівець

се не хлопець.се даун з кокошм на дурній каструлі.горницьоголовий.

Читайте також