4 крадіжки та 7 затриманих: як закарпатські поліцейські трьох районів ловили злодіїв

3
0

Зловмисники цупили гроші, ювелірні вироби, електротехніку, речі побуту та, навіть, кролів.

Так, на Тячівщині в селищі Буштино правоохоронці затримали причетного до крадіжки у 18-річного мешканця Хустського району. Поки господарка знаходилась на присадибній ділянці, хустянин безперешкодно проник до її будинку, звідки викрав газовий пістолет, ювелірні вироби та гроші. За частиною 3 статті 185 ККУ, а це крадіжка поєднана з проникненням у житло, в поліції відкрите кримінальне провадження.

Ще одна крадіжка сталася в Тячеві, де, з оселі місцевої мешканки, троє 29-річних чоловіків — двоє мешканців Буштино та уродженець Івано-Франківщини поцупили дві тисячі гривень та деякі побутові речі. Співробітникам поліції вдалось відшукати частину викраденого. Окрім того, вказані особи також причетні до розбійного нападу, вчиненого на території району.

А на Іршавщині місцеві поліцейські викрили у крадіжці 31-річного мешканця села Осій, який, зламавши двері підсобного приміщення в будинку своєї односельчанки, викрав алкогольні напої та радіоприймач.

Крадіжку свійської тварини розкрили працівники берегівської поліції. Причетними до викрадення кролів виявилися двоє місцевих мешканців.

За даними фактами скоєних крадіжок в поліції відкриті кримінальні провадження за ст.185 Кримінального кодексу України, в рамках яких слідчі встановлять всі подробиці скоєних правопорушень та перевірять підозрюваних на причетність до скоєння інших майнових злочинів.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також