4 мукачівця заплатять штраф за вигул собаки без намордника та повідка (ФОТО)

9
15

Протоколи працівниками муніципальної поліції складено на чотирьох містян, які вигулювали своїх собак без намордників та повідка по вулиці Окружній та на Немировича-Данченка.

Зазначається, що власники тварин порушили правила благоустрою. Протоколи буде розглянуто на засіданні адмінкомісії міськвиконкому. Порушникам загрожує штраф на суму від 17 до 51 гривні.

Раніше муніципальна поліція Мукачева вже штрафувавла кілька мукачівців за таке порушення.

Нагадаємо, 12 мукачівців отримали штраф за спалювання сміття.

Коментарі

Ц
Центровський

Останньму Мене вже тi пси просто задовбали тому така реакцiя. Сусiдський один тоже так бiгав, постоянно на людей кидався, мене покусав шо тиждень прививки треба боло робити. Короче добiгався, через пару днiв з мойов помощов здох тихо собi.

Д2
до 20.25

Треба одягнути намордники на таких злих собак, як "центровський",тоді може і життя зміниться на краще.

В
Ваня

Це намордника треба цій нещасній поліції муніципальній на яку капусту виділяють а вони какашки собирають

М
міша

Зробити штраф як стоїмость намордника,тоді може всі власники собак куплять їх.

Ц
Центровський

Нiщета голожопа купила собi пса i думае шо она офiгенно крута. Поштрафовати бидло на 1000 гривнiв оби мали урок на майбутне. А всix бродячих потровити нахер.

К
Кот

Ідіть у паланок коло остановки на повороті на Замок, там чувак каждий день гулять із собакою без намордника. Заколибав уже.

Д3
до 321

Процес стерилізації не передбачає видалення зубів (того чим собака кусає).

3
321

А шо коло 8 садіка є багато собак. Одна Лінда, яка вже роками там живе і діти з нею граються, і ніяких випадків не було. Собак взагалі багато по району просто бігає. Один вихід треба їх стерилізувати і не буде бродячих псів..

5
5

Біля 8 го садіка В Росвигові гляньте,,,,

В
Вася

Вже не поліція, а сторожа муніціпальні.

М
Мукачівець

До 123. То правду пишите! Якраз хотів за неї повідомити. Розуміємо,що людина хвора,але треба щось робити муніципалам.Собаки,як скажені кидаються на людей,пройти не можливо в центрі. А на рахунок штрафів,то це просто абонплата. Підніміть штрафи в 20 раз!

1
123

Ліпше най би муніципалка подойшла до тої жебрачки туберкулюзної, що з двома псами ходить по варишу, які на людей кидаються. Аж інтересно чим она заплатить штраф............

Н
незнайомка

а ще підійдіть в Підгоряни в район вулиці Свято Михайлівська 37 ,на площадку перед будинком,там теж вигулюють без намордників 3 собаки,2 правда на повідку час від часу ,а вівчарка взагалі і без хозяїна може вигулюватися сама ......

М
Мама

Це добре. Особливо в парку небезпечно з дітьми гуляти.

;
;-)

Де фото?

Читайте також