400 кілограм: У Берегові 90-річна бабуся назбирала та здала макулатуру (ФОТО)

15
12

Історія належить легендарній берегівчанці Марії Власівни Малінській, яка назбирала майже пів тонни картону.

Жінці 90-років, але вона до життя відноситься енергійно та позитивно. Так, жінка звернулася до пункту прийому вторинної сировини "Кольорові баки", аби від неї по можливості забрали картон, який вона назбирала.

Керівник організації Віктор Бучинський був вражений обсягами, які назбирала бабуся. З ініціативи пункту прийому було організовано транспорт, який забрав від старенької 400 кілограм паперу. Виручені кошти за картон були передані жінці, яка доклала неабиякий труд задля збереження довкілля нашого міста.



Нагадаємо, що на Берегівщині ініціативна група від "Кольорових баків" чистила річку Боржаву від островів із пластику.

Коментарі

ВК
Вася капелан

Пріятно ош революція гідності не пройшла даром

Б
Берегово

вона постійно при вході до базара продає гуманітарну допомогу церkви та kниги з бібліотеkи де працювала довгий час та й й бумагу їй продавці давали бо просила сама топити.Невже родичі це не бачать або не хочуть !!!

М
мукачівець

возьміт ня на роботу вмісто ваших туманів статті туй на сайтови писати..много платити ми не треба мош вобше лем водков ці бояришніком платити і бде ми того доста..

В
Вася

кажу треба пенсійний вік поднімати до 75

М
мкчв

Уявіть собі просто в Німеччині таку статтю в газеті... Ноу комментс

М
мукачівець

вилучені кошти...де сейсь дебіл учився?майже у МДУ вонячому

М
мукачівець

Вона показує приклад, а чому у нас аве не сортує?

ДГ
До гімназійних розумників

Марфа Власівна, яка має і дітей і онуків, і правнуків не знаходиться на утриманні церкви(час від часу її по сусідськи навідують працівники церкви). Онуки і дочка навідують і піклуються про неї щодня. А збір картону бабуся влаштувала не через нестачу коштів, а через те, що хоче бути зайнятою, корисною, адже сама завжди вчить усіх, що запорука міцного здоров'я-це зайнятість. Марфа Власівна-щаслива і активна жінка. P.S. Шановні працівники гімназії, ви щодня можете переконатися у вище написаному, запитавши у колег з місцевої школи та у неї самої. Виприскувати отруту-це так недостойно! Поважайте себе в першу чергу.

Г
гімназія

ну,да назбирала)))заносять їй бумагу від товару продавці магазинів поруч з її хатою)) да )пенсія мала у неї ніби але ,має пільги,і є повністю на утриманні церkви у дворі де живе.Одягом,продуkтами,дровами і все роблять по дому вони,тобто ЦЕРKВА і навіть обіди дають.Питання-де діти,внуkи ,правнуkи-вчителі місцевої шkоли????На kруті тачKи є гроші а на бабу зась.Хоча вона молодець у свій віk ще таk а аkтивна.

ОБ
Олег, Берегово

Попереднім коментаторам: Виручені кошти - 400 грн. - були передані пані Марії. На жаль, великих грошей зараз тут не заробиш, оскільки на даний час Україну завалюють практично дармовою макулатурою з Європи (насамперед, Чехії й Польщі, де сортування втор сировини дотується державою), відтак, закупівельні ціні різко впали. Однак користь від такої діяльності все одно очевидно – паперова сировина, замість того, аби гнити чи горіти на міському звалищі, отримує нове життя.

?
?

придурки, у кого кошти вилучили?

V
Volodymyr

хоть 100 грн бабі дали?

Читайте також