400 сигарет за хвилину: в Саболч-Сатмар-Берег затримали сімох працівників нелегальної фабрики (ФОТО)

56
3

Слідчі Національної податкової та митної служби Угорщини затримали 7-х людей як підозрюваних у діяльності нелегальної сигаретної фабрики.

За попереднім висновком експертизи, лінія розфасовки була здатна виробляти 400 сигарет за хвилину. Тютюнову фабрику виявили у області Саболч-Сатмар-Берег.

У складських приміщеннях було налагоджено ціле виробництво, ферментер та пакувальна машина, придатна для виробництва сигарет, а також зберігалася сировина і вже готова продукція.


За вказаним місцем фінансові інспектори провели обшуки одночасно в кількох місцях, під час яких вилучили загалом понад 2 тонни різаного тютюну, майже 300 тисяч сигарет та різноманітну продукцію та обладнання, що використовувалися для виробництва.

Двох основних організаторів незаконного бізнесу та осіб, які сприяли виготовленню, слідчі допитали в якості підозрюваних. 26 січня 2024 року районний суд в Ніредьгазі постановив заарештувати двох головних членів угруповання.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

М
Місцевий

Сучасний товар язиком меле,як і ти. А сигарети мовчать,і пакуються)))

С
Сашко

Так то вони самі весь час виробляли, а на наших кивали. Нащо нашим цигарками займатися, коли сучасний товар сам пішки іде

ВВ
вангую вангую

Наших чесних земляків серед тої банди не було?!

Читайте також