41 обшук у 3-х районах Закарпаття: Поліція прикрила одразу 30 гральних закладів (ФОТО)

10
7

До обшуків були залучені більше 100 працівників поліції.

Працівники управління захисту економіки ДЗЕ Національної поліції України зі слідчими Закарпатської поліції у рамках кримінального провадження за фактом надання незаконних послуг у сфері грального бізнесу провели обшуки у містах Ужгород, Мукачево і Хуст, Ужгородському, Мукачівському та Хустському районах.

Так, одночасно було проведено 41 обстеження у гральних закладах і за місцем проживання організаторів незаконного бізнесу.

— За результатами цієї роботи припинено діяльність 30 гральних закладів, які діяли на території Закарпатської області. Загалом виявлено та вилучено більше 100 системних блоків, 61 монітор, 5 ігрових апаратів та інше обладнання, а також зошити з чорновою бухгалтерією і здобуті незаконним шляхом кошти на загальну суму більше 100 тисяч гривень, — повідомляє поліція.

Здійснюється кримінальне провадження за ч. 1 ст. 203-2 Кримінального кодексу України, тобто заняття гральним бізнесом. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від десяти тисяч до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян із конфіскацією грального обладнання. Поліція встановлює інших причетних до цієї незаконної діяльності осіб.

Коментарі

Ы
ыстык

На фото атошник програе наши гроши

Р
Ромі

Чому лиш половина апараток, а не всі? Бо другі дають бабло новим босам Узе стабільно. Це прибивали нових, ось і відповідь на питання де бабло. Так, Роман?

7
77

Знайдіть в м. Свалява, Головна 80, біля Арена центр, бо свалявські в кавичках копи щось не роблять рейди...

ГІ
Гроші іспарилися

і здобуті незаконним шляхом кошти на загальну суму більше 100 тисяч гривень Поліція 100 тис. грн,? по 3 тис з кожно точки---де бабло

І
Іршавчанин

Прийдіть в Іршаву туй много є таких

І
Іршава

В іршаві мош лим 5 прикрити а то 30 тьху скажеш

А
Апарати

Закрийте. Не лем нелегальни закладки, и легальни тоже!!! Я там не одну 100 тысяч просрав. Добре шом прийшов до себе. Та лишив имя.

Читайте також