43 штрафи на місці: На автостраді М3 провели посилену перевірку іноземців (ФОТО)

13
12

14 жовтня у прикордонній області Саболч-Сатмар-Берег угорська поліція здійснила комплексну перевірку з метою виявлення незаконної міграції та дотримання правил дорожнього руху.

Щодо іноземців перевірялася законність їх перебування на території Угорщині. Всього було виписано 43 штрафи на місці, а також складено протокол про порушення ПДР. Також оштрафовано 26 водіїв та пасажирів, які нехтували пасками безпеки.

Подібні акції в Угорщині вирішили проводити регулярно.


Коментарі

С
Сашко

Ху...ню не городи Юра а їдь до себе на львіфчину і там роздивляйся. Хотів би я побачити як ти права качаєш у мадяра. Ці байочки пиши де інде. Лиш одно обясніть, якщо так херово на Закарпатті то якого хера сюди лізете?

D
Duysi

Поляки писані не можуть домовитися з поляками корінними, вирішили зпаплюжити мадярів, які єдині пропускають поців до Європи, босота намірена задристати все. І не вараш, так ніхто ніколи не казав, а варош, бусурманин

І
Іван

до Юрій. Ніхто би не "гнав" на Львовян якби ви самі себе не показали із хренової сторони на Закарпатті.. Ясно шо не всі,але декотрі...Ті што так переживають што закарпатці дістали мадярські паспорти)).. ведіть себе як європейці ,не лише на словах...і проблем не буде

Ю
Юрій

Їхав я рік тому через Венгрію. Ще таке село без сільради пошукати. Люди там не знають мов. Магазини диряві. На кордоні компютери для вигляду. Мадяр хотів мені штамп поставити в паспорт. Я йому кричу німецькою і англійському, щоб забрав свої руки від паспорта, а він дивиться на мене, як баран. Потім покликав якогось, який 2 слова міг зрозуміти і каже, що в них нема баз даних і вони ставлять печатки. Я мусів ще раз сказати, щоб печатку собі на монітор поставив і аж тоді віддали з перекривленою пикою паспорт. Для фанів мадярів повідомлю, що в Німеччині Венгрія рахується одною з самих корумпованих країн. Коли вже українці почнуть поважати себе? Мої прабатьки з Мукачево (або як дідо казав: Вараш) і Львівщини. І боляче тут читати, як дехто гонить на львівян

І
Іван

Мадяри у себе дома,і можуть робити так як рішать што треба..по свому закону. а кому ся не любить не їдьтте,а сидіть вдома на Львовщині))

Т
Трудящому

Жодного Закарпатця що має мадярський паспорт не наказали. Думайте балбеси - це для наших. Що, важко угорську мову вивчити? Заперевальних же хероїв, траба дримбати і в хвіст і в гриву. Правду мають!

Т
Трудящий

Ті сулаки кон...ні, завжди українців чмирили,така буде відповідь і для них,завжди всьому час!!!

І
Іван

Ковдуши циганські!

Г
гаишник

Не бей копытом!

П
Перевізник

То знищують наших з бусами ,бізнесу прийшов кінець.

М
Мукачево

Боротися з мігрантами то священний долг для мадяр. У них других проблем неє більше

ХН
Хворі на голову

Більше в Орбаностані проблем не існує, як іноземців на автостраді перевіряти? Тоді навіщо у них посилений контроль на кордоні ввели, щоб потім одні поліцаї перевіряли, як працювали на кордоні інші? І що це за дискримінація в країні ЄС за ознакою іноземного громадянства? Перевіряйте всіх, а не вибірково іноземців. Тішить одне, не лише у нас клоуни та популісти при владі)

Читайте також