4,39 проміле: Прикордонники зупинили п'яного закарпатця на Dodge, який віз чужих дітей (ФОТО)

16
2

Вчора, близько 23:00 години на контрольному посту прикордонники відділу "Тячів" зупинили 39-річного водія позашляховика "Dodge".

Чоловік мав явні ознаки алкогольного сп’яніння, пише прес-служба Мукачівського прикордонного загону. На місце було викликано поліцію.

Разом з тим, у салоні позашляховика знаходилося 3 неповнолітніх дітей. Водій підібрав їх дорогою, щоб довезти додому у сусіднє село.

Також правоохоронці виявили в автівці пусті пляшки від алкоголю та відірваний бампер.

Копи запропонували пройти перевірку за допомогою приладу Drager. Результат — 4,39 проміле, що майже у 22 рази перевищує допустиму законом норму.

За кермування у стані алкогольного сп'яніння співробітники патрульної поліції склали протокол за ст. 130 КУпАП. Транспортний засіб у водія вилучили.

Прикордонники порушника затримали та склали на водія «Доджа» протокол про адміністративне правопорушення, передбачене ст.185-10 КУпАП «Злісна непокора законному розпорядженню чи вимозі військовослужбовця або працівника Державної прикордонної служби України або члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону».

Варто зазначити, що цього року за злісну непокору прикордонниками Мукачівського загону за цією статтею були оформлені адмінпротоколи на більш як 80 порушників.




Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Р
Рашпіль

4.39 проміле? та ну на...

В
ВоєнКому

А ЧОГО 39Літній ЩЕ не В АРМІІ- ПЬЯНЧУГА За РУЛЬОМ -Шо ЗАЙМАЄТЬСЯ "МУТкою"?* ЧИМ ТАМ ВОЄНКОМАТ Займається?

Читайте також