5 cпособів заощадити на купівлі паперових книг

6
0

Скільки б безкоштовних електронних та аудіокниг не пропонував Інтернет, а руки так і тягнуться до гаманця, коли вийшла друком книга улюбленого письменника? Але що робити, якщо коштів немає, а до зарплати ще далеко?

Сервіс Сlick Credit видає гроші на карту онлайн цілодобово, без дзвінків і відмов. Для оформлення кредиту необхідний лише паспорт та ідентифікаційний код.

А досвідчені мисливці за паперовими книгами дають порадити, як заощадити на купівлі літератури:

1. Купуйте книги, що були у вжитку.

Для багатьох прогулянка по книжковій барахолці чи букіністичних магазинах — то окремий вид розваг. Подекуди серед запилючених полиць можна знайти справжні скарби — старі рідкісні видання.

В Інтернеті варто купувати ті бувші у використанні книги, які б вам хотілося прочитати, але ви не впевнені, що вони сподобаються: не буде шкода витрачених грошей, якщо покупка себе не виправдає.

2. Запишіться, нарешті, в бібліотеку!

Так, так, сучасна бібліотека — то не якийсь вимерлий динозавр, а повноцінний освітньо-культурний заклад. Чимало бібліотек навіть у невеликих містечках отримують сучасну літературу завдяки грантовим програмам.

Також у них можна відвідати презентації книг, творчі зустрічі з письменниками чи зібрання книжкового клубу. Його немає у вашому місті? Маєте усі шанси стати почесним засновником громадської організації!

3. Обмінюйтеся літературою з такими ж поціновувачами книг, як ви.

Серед ваших друзів, знайомих, сусідів, колег точно знайдуться люди, які поділяють ваше хобі і будуть раді поділитися скарбами зі своїх полиць.

Заодно можете обговорити прочитане за філіжанкою кави чи келихом вина. Література теж об’єднує людей!

4. Продавайте прочитані книги, аби купити нові.

Схема стара, але дієва — перевінена тисячами книголюбів. Не варто нагромаджувати вдома книги, які ви ніколи не будете перечитувати — дайте їм нове життя, виставивши на продаж в Інтернеті за адекватною ціною.

Виручені кошти можете з чистим сумлінням витратити на нові друковані видання.

5. Користуйтеся промокодами, акціями і розіграшами від видавництв та книжкових магазинів.

Щоб не прогавити нічого цікавого, підпишіться на них у соціальних мережах. Чимало компаній пропонують гарні знижки у період новорічно-різдвяних свят, до свого Дня народження чи ваших іменин.

Також можете купляти новинки у складчину з друзями: головне — домовитися наперед про порядок читання та кому залишається книга після мандрів по рукам.

Тож якщо ви твердо вирішили читати паперові видання, але обмежені у коштах, не засмучуйтеся — є дієві способи заощадити на книгах. Користуйтеся та отримуйте задоволення від читання!

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також