5 гарантованих способів заощадити на косметиці, не поступаючись її якістю

9
0

Чи не кожній жінці знайома ситуація: улюблений косметичний засіб, обраний шляхом проб і помилок, закінчується у найбільш непідходящий момент - коли коштів немає, а до зарплати ще далеченько.

Можна оформити за 10-15 хвилин гроші онлайн на карту.

Але це - тимчасове вирішення проблеми.

Для того, щоб заощадити на косметиці без втрати її якості, варто:

1. Перед покупкою провести ревізію.

Дуже часто ми забуваємо про подарований подругою гель для душа, куплений похапцем крем для рук чи отриманий від мами бальзам для тіла. Як результат - витрачаємось на купівлю косметичного засобу, який уже маємо.

Регулярний огляд косметики також дозволить контролювати терміни придатності, вчасно поповнювати косметичку та тримати її у чистоті і порядку.

2. Використовувати косметичний засіб до самого кінця.

Інколи пляшечка шампуню, наповнена на третину, летить у сміттєве відро лише тому, що нам ліньки витискати з неї засіб. Але якщо ви заздалегідь перевернете ємність, то увесь шампунь стече вниз, до дозатора - проблему буде вирішено.

Маленькі пластикові тюбики з кремом можна розрізати ножицями - залишків засобу вистачить ще на 3-4 використання. А, до прикладу, тіні, які впали й розбилися, варто просто пересипати у іншу посудину.

Візьміть собі за правило: якщо косметичний засіб вам підходить, не відкривайте другу упаковку, поки повністю не використаєте ту, що вже відкрита.

3. Обирати багатофункціональні косметичні засоби.

У більшості жінок туалетний столик, заставлений купою косметики, викликає неабиякий захват. Але насправді це - суттєві витрати грошей і часу на те, щоб підтримувати на ньому порядок.

Краще обійтися невеликою кількістю якісних засобів, які виконують кілька функцій, наприклад:

  • один олівець можна використовувати для очей та брів;
  • тональний крем з SPF робить необов’язким придбання сонцезахисного крему під макіяж;
  • якісний тонер можна використовувати не тільки для тонізування шкіри, але й для зняття макіяжу, у якості термальної води або зволожуючого засобу.

4. Використовувати меншу кількість засобу.

В рекламі дівчина набирає повну пригоршню шампуню, щоб помити голову. Насправді на середню довжину волосся достатньо засобу об’ємом із грецький горіх. Це й зрозуміло: виробник зацікавлений у тому, щоб ви якомога швидше витратили шампунь й побігли купляти наступну пляшечку. Та сама історія з гелями для душу, кремами для гоління, кондиціонерами і т.д.

5. Не забувати про купони, промокоди та акційні пропозиції.

Для того, щоб бути у курсі подій, достатньо підписатися у соціальних мережах на улюблені бренди і магазини.

Пам’ятайте: розумна економія, в тому числі на косметиці - невід’ємна складова фінансової стабільності.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також