5-та доба блокування: "пересічники" готуються зустріти зиму на КПП "Ужгород" (ФОТО)

9
18

Заради цього блокувальники принесли на КПП "Ужгород" дизельні обігрівачі.

Розпочався 5-й день безстрокової акції власників автомобілів з іноземними номерами, які на знак протесту перекрили дорогу до державного пункту пропуску "Ужгород" та "Солотвино".

Активісти дорбряче підготувалися, і принесли з собою не лише теплі речі, а вже встановили намети, буржуйки. Сьогодні ж там було встановлено ще й дизельні обігрівачі.

— В наметі встановлено додаткові дизельні обігрівачі. В людей настрій чудовий і всі очікують позитивного рішення, — розповідає один з активістів.

Нагадаємо, вимогою і причиною протесту є виконання українською владою вимог Стамбульської конвенції, яка дозволяє українцям протягом року їздити в Україні на авто з іноземною реєстрацію без розмитнення на підставі транзиту, тобто без потреби перетинати кордону кожні 5 днів, або 2 місяці.

Коментарі

М
Мойша

Пацкана на плищадь най пояснит чого блокує закон про пересічки і зниження ставок на акциз і митні платежі на розмитнення автомобілів

ДБ
до блокувальників кордону

По ходу на вас влада поклала болт, в принципі як і на усіх нас... Тому лєпше ладіться не зиму на КПП зустрічати, а жити там і прямо виддіть на пінзію уходити. Набралисьте тарантасів шоб комфортно задниці возити, но повім вам же це того вартує... Подумаєш зиму перезимувати у палатці, пустяк, зато комфортно ся везеш :)

ДР
До роми

Жеброта-се ти романе! Бо немаєроботи і туйки сидиш і пишеш всягу гилимбу.Йди мало роби неробе,бо кіть тя увижу та будеш у ня нюхати коричневу тряпку,яку натягавуть пуд штано!позирайся на того жебрака..

Р
Рома

Одні будари видко... Ушиток хлам стянули на блокування... Жеброта срана...

Р
робот

Позасирають все довкола митниці і поїдуть по домівках а місцеві мешканці і гості хай нюхають....бидлота.

ДН
до нижньої марги

висрався?чемодан вокзал ато-деревяноє пальто..а ми туй без вас поляків вушливих розберемеся.ужесьте нагаздовали тварі,іди мусор вези у пільщчу,львювіянин задрочений

ВЗ
Вова зі Львова

Так бо блокувати раді виділеної полоси чи збільшення термінів транзиту - це все одно що лупити по мухам з револьверу. Зразу максимальні вимоги ставити - тоді і учасників буде в рази більше! Наприклад, розмитнення за 10%, а не 100%, як зараз, вартості авто! Якщо подати цю Акцію не як "Протест власників авто з іноземною реєстрацією", а як "Європейській країні європейський рівень комфорту і безпеки на дорогах" то людей значно більше буде на вашій стороні. А то звичайний власник жигуля дядя Вася дивиться на якихось автобариг і хариться, бо після того як розмитнення буде 10% - його тазік буде коштувати не як 7ми річна Ауді А6, а дешевше ніж комплект коліс на неї.

СК
Степан Крук -Закарпаттю

То ти так кажеш, бо зима на носі. А скільки тої зими?! А файний холодильник треба всім, такий як у Європі. Ми маємо право жити так, як у Європі, а не тримати жратву в старих совковських холодильниках. Нас уже підтримала СЕС, ЄС поки що мовчить. Араби також солідарні з нами, але вони борються за свої права на конденсіонери. Ми їм пропонуємо холодильники. Але ті відмовляються, кажуть, що вони туди не влізуть.

З
Закарпаття

Холодильник б/у можете кожна українська людина провести на Україну без пошлених, і продукти в багажнику також . То не треба сарказнічати!!!! Люди молодці це б/у машини куплені за свої гроші, так що треба відстоювати своє!!!

СК
Степан Крук

Ми тут з хлопцями рішили, що митний збір на холодильники також великий. Тому наша організація "ЄвроХолод Фест" виступає за відміну мита та акцизів на холодильники. Наша акція не політична, ми просто захищаємо свої права на дешеві холодильники запаковані продуктами харчування. Ми вимагаємо змін до Конституції, адже в Конституції право громадян на холодильники не закріплене законодавчо. З цієї причини ми також виступаємо проти глобального потепління клімату, котре в умовах відсутності дешевих холодильників сприяє псуванню ковбаси та сала. Приєднуйтеся! Блокувати будемо митниці, бо там сидять корупціонери, котрі не пропускають холодильники з Європи. Сподіваємося на допомогу Москаля, депутатів, ЄС, ОБСЄ, НАТО, ІНТЕРПОЛА, ЮНЕСКО і Ліги Арабських держав.

ЗН
За народ

...Ваші вони не відстоюють! Вони краще за вас! Вони відстоюють свої з нашими)))

Н
народ

ми не просили відстоювати "наші" права кучці дегенератів

*
*****

Хай трохи померзнуть,бо дуже вже звикли до теплого життя....

Д
дддд

БТР АМИ ВСЕ СТРОЩІТИ

ЗП
За покращення

Хлопці молодці!треба відстоювати інтереси народу!так тримати!Треба їм за те ще шашличків підвезти!!!

НН
но нє?

а Новий рік зустріти слабо? намет файний, почти не цуравий...

К
київ

Парни молодци!!!! їх нужно поддерживать и помагать фізичиски у кого есть возможность!!!!

1
123

це послідний день бо пересечку треба робити

Читайте також