5 тисяч ужгородців – в очікуванні на повернення «дачного» маршруту

18
0

Напередодні відкриття весняного сезону, рішення Ужгородського міськвиконкому припинити доїзди маршрутного транспорту до дачного масиву «Шахта» обурила власників дачних ділянок.

«Міськвиконком звернувся з лицемірним листом до Доманинської сільської ради та Ужгородської районної влади щодо проведення ремонту, заздалегідь розуміючи, що цю ділянку районна влада не відновлюватиме. Наперед відомо, що Оноківська сільрада не має фінансових можливостей для ремонту дороги. До того ж, депутати сільради і не проголосують за виділення коштів на потреби, які не зачіпають інтереси сільської громади», – розповіла представниця дачного кооперативу «Тюльпан» Людмила Вальо.

На прохання представників дачного кооперативу «Тюльпан», депутат Ужгородської міської ради  від УДАРу Ростислав Буланов зробив депутатське звернення з даного питання до міського голови.


Довідково. З 80-тих років минулого сторіччя за мікрорайоном «Шахта» мешканцям Ужгорода були виділені ділянки під дачні забудови. Відповідно були облаштовані ґрунтові дороги для кожного з дачних кооперативів. Центральною дорогою від Ужгородського кон'ячного заводу в напрямку прикордонної застави щоденно курсував рейс маршрутного автобусу № 7 «Дачний».
 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також