5 українських топ-політиків, які рятувалися від в'язниці лікарнею (ФОТО)

68
2

Кожного разу, коли до них приходили силовики, політикам одразу ставало погано.

Як виявилось, метод "раптового погіршення стану здоров'я" дуже дієвий і часто використовується топ-політиками України заради того, щоб залишитись на волі, чи просто зберегти статус або відтермінувати суд. 

До цього списку топ-політиків відносять Юлію Тимошенко, Геннадія Кернеса, Геннадія Корбана, Миколу Рудьковського і, віднедавна, Романа Насірова, якому вчора НАБУ планували вручити підозру.

В інвалідному візку пані Юлія Тимошенко виступила перед Євромайданом у 2014 році, вийшовши із ІТТ на високих підборах. Цього ж року мер Харкова Геннадій Кернес змушений був також сісти у візок через поранення від пострілу у спину. Один з лідерів "УКРОПу" Геннадій Корбан опинився в інвалідному візку трохи пізніше, у кінці 2015 року, коли він відвідував судові засідання, де розглядався його запобіжний захід.

Екс-регіонал Микола Рудьковський, ймовірно, показав їм всім "приклад", коли раптово захворів і перемістився в інвалідний візок, коли його підозрювали у присвоєнні державних коштів в особливо великих розмірах. 5-ку замикає Роман Насіров, якого терміново госпіталізували до "Феофанії", коли прийшли детективи НАБУ оголошувати підозру. 

Вже сьогодні стало відомо, що Романа Насірова відсторонено від посади глави ДФС на час розслідування.  

Коментарі

Н
няньо

всі євреї, ниє на них 4 рейху..

К
Кен

Де посилання на газету сегодня?

Читайте також