50 000 закарпатців підписалися за те, щоб звільнити Юлію Тимошенко

9
11

Вже 50000 мешканців Закарпаття поставили свої підписи під звернення до Європейського Суду щодо звільнення з в’язниці лідера опозиції – Юлії Тимошенко.

Активісти та депутати місцевих рад від «Батьківщини» збирали підписи в наметах, які встановлювали на площах міст, та обходячи мешканців сіл та міст від дверей до дверей.

За словами голови Закарпатської організації партії ВО «Батьківщина» Олександра Кеменяша, найбільш активно звернення підписували мешканці Іршавщини, міст Мукачева та Ужгорода. Це не є випадковим, адже під час парламентської виборчої кампанії саме в цих адміністративних одиницях партія «Батьківщина» і здобула свій найкращий результат в Закарпатській області.

Як зазначають активісти партії, процес збору підписів не обійшовся і без непорозумінь. Присіром, в Мукачеві та Ужгороді знайшлися громадяни, які спочатку поставили підпис, а потім приходили до громадських приймалень з вимогою віддати їм підписний лист з їхнім підписом, або вирізати з підписного листа. Свої дії мотивували тим, що бояться переслідувань з боку влади та керівників підприємств, де вони працюють, повідомляє прес-служба Закарпатської обласної організації партії ВО «Батьківщина».

 

Коментарі

К
коля

эта воровка ни когда не будет на свободе ее должни винести вперед ногами

Г
Гость

Олександре Це крiсло займае теж не той президент в якого ми ВIРИЛИ. Державнi кошти теж дiляться мiж собою а про народ нiхто не дбае i нi кого iз керiвникiв не цiкавить що буде завтра!!!!

О
Олександр

Гость Так якщо ти так наполягаєш на таких речах, то чому мовчиш про те, що президентське крісло зайнято не по формату???

О
Олександр

Простак Шановний, а зараз ти яку ціну сплачуєш за газ??? Ти взагалі в цифрах орієнтуєшся???

М
микола

Интересно какая стоимость подписи по методу "от дверей до дверей"?

ІМ
Іван Мудрий

Ага в Мукачеві підписали аж 30 чоловік, і то із батьківщини, Кацик та інші....самі ж фото виставляли на фейсбуці.

І
ігор

Необізнані в політиці !!! коментарі не пишіть, я вас прошу !!!!! Тимошенко буде на волі !!!! І як би це кому нехотілося !!!

Г
Гость

50000 Иуд продажникIв Вор должен сидеть в тюрьме!!!! А у ниI не тюрьма а пансионат!!!!

ІІ
Іван Іванович

Люди добрі поясніть мені таку річ! Коли вона була при владі не хворіла взагалі. Так? А коли потрапила на нари, з'явилася така складна хвороба. Парадокс у всіх наших панів, як тільки питання доходить до нар, відразу серце болить, паралічі. Маю на увазі Мельника і Луценка... Хіба я не правий? Коли красти так сили є, а коли відповісти так треба на жалість бити.

П
Простак

В НЕЇ вже напевно пролежні від "лікування". Хай звільняють, але "підписанти" повинні за НЕЇ сплатити ту різницю в ціні за газ державі, яку вона наторгувала в період, коли на білбордах були написи : " ВОНА працює." Забули ?

І
Іван

круто

Читайте також