50 євро за добу у реанімації: Судитимуть закарпатського лікаря, якого взяли на хабарі

9
12

Зараз справу лікаря, який сидить, поки що, під домашнім арештом вже передали в суд. Відкрито провадження за ч.3 ст. 368 ККУ, тобто одержання неправомірної вигоди службовою особою.

В Управлінні захисту економіки в Закарпатській області, розповідають, лікар вимагав від родичів хворої жінки 50 євро за кожну добу перебування у реанімаційній палаті. У випадку не оплати, погрожував, що переведе її у іншу палату.

Вже 20 лютого під час отримання 300 євро хабара, його було затримано. Гроші було вилучено. Перед цим правоохоронці задокументували одержання лікарем 50 євро неправомірної вигоди, у день госпіталізації хворої.

Суд обрав чоловіку міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.

Тепер обвинувальний акт направлено до суду. Посадовцю загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатись певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

Коментарі

М
М

Лікарям зарплату? Подивись на яких машинах іздять з ланцами на шиях !!!

1
103

А в Берегово, ще й *директор* ліфта чекає грошей, щоб підняти хворого на етаж, Такий собі мясник на кілограмів 150 сидить на стульчику як барон, сердечності нуль. Шановний гол. лік. прийміть міри до цього душегуба.

М
Мукачівець

Ksenia,не треба оправдовувати злочин.Так ми розуміємо,що зарплата у лікарів штучно доведена до жебрачої.Але майже всі пацієнти за послуги лікаря віддячуються.Достатньо віддячуються,щоб прожив. Та вимагати такі гроші від родичів людей,що вже одною ногою на тому світі!?Це не просто злочин,це злочин проти людства! Та ще й вимагати в ультимативній безальтернативній формі! Це не лікар,це ізувер. Вон із медицини і в буцегарню!

С
Сталін

Розстрелять

ДО
до останнього

не говори таке вслух, бо вроді той завідуючий (а приблизно всі вони там однакові, всі при баблови) дістав з меріі почесного мешканця Мукачева і пільги за щот нас смертних.

П
Паціент

У Мукачеві реанімація на четвертому поверсі доки приймуть і довезуть до неї то людина помре.Таким тварям руки ламати треба за взятки

НН
Не нашкодь

Я знаю "лікарів", які вчилися за гроші. Краще б вони були пастухами і пасли баранів, меньше шкоди зробили би.

K
Ksenia

Все розумію...... але потім не жалійтеся шо лікар неук і лічить неграмотно!

ДK
До Ksenia

А звідки з пи...ди,простий народ має платити по 50€,що вони моють по 1000€ зарплату????

И
Иван

Хай лікар іде в часну клініку тоді працювати чи в інше місце . Його силою ніхто не заставляє там сидіти. А з жебраків рвати останнє - це вже не випадковість а закономірність. Прожити вони не можуть. Шо не врач то машина більше 20$. Дома по 3 етажа. Перестаньте тут туфту писати.

K
Ksenia

Лікар має отримувати достойну зарплату!!!! Прожити за 3 500 грн. неможливо!!!

М
Мукачівець

Це в Мукачеві чи у Лучках?

Читайте також