500 доларів за вступ: поліцейські затримали подружжя закарпатців-хабарників (ФОТО)

4
8

Cімейну пару pатримали на АЗС безпосередньо під час передачі хабаря.

Як повідомляють у поліції, затримана дружина є директором одного з ВНЗ, чоловік - посередник і викладач економічного коледжу того ж університету.

За вступ до навчального закладу подружжя вимагало 500 доларів США.

Оперативники вилучили кошти. Вже розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.368 - одержання неправомірної вигоди. Порушникам загрожує позбавлення волі від 5 до 10 років та конфіскація майна.

Коментарі

В
Василь

Як це понаїхавше тупе рагульё,окуповавше всі владні і афільовані структури міста,здатне виключно на грабіж створеного до них і/або паразитування,задолбало мукачівців...

Ц
Цікаво

Почему сразу фамилии? Допустим,прихожу в ВНЗ подавать документы,и у меня требуют 500$? Бред!!! Родители предложили,только не думали что там такой аппетит. Хотя и знания у ребенка какие мы не знаем... Выдавайте дипломы с отметкой КУПЛЕН ЗА ДЕНЬГИ))) Не будет проблем ни в медицине,ни в образовании и т.д.Хочет человек иметь диплом пусть имеет)))

Ц
Цікаво

Батьків тоже треба притягнути до відповідальності за те що пропонували гроші! Сьогодні платять за навчання,завтра за посаду і т.д. Люди добрі почніть з себе і своїх близьких,тоді будуть зміни до кращого.Прислухайтеся до своїх дітей,підтримайте їх і не потрібно буде платити по 500$ щоб вони навчалися там де ви вважаєте кращим ви!

Ц
Цікаво

Шо значить вимагали?!

П
просто

подружжя-закарпатців, а не мукачівців.... напевно із Ужгорода... але могли б і конкретно написати який вуз і хто! вічно якісь таємниці!!!

П
психолог

а какое ВНЗ в нашем городе? так вроде не директор а ректор, а если это корупционный мду, то там директор Щербан Таня, которая никогда замужем не была и уже не будет, но как говорят у нее тоже рыльце в пушук, она сосвоей мамашой гребут токо так!

Ю
Юрій

Ну вже млять, будуть якісь фото?! Може доста казок?

Х
хабар

кто такие фамилию напишите!покажите их лица или вы пидары бабки с них собете как ето вы делаете!!! МУСОРА ПАРШИВЫЕ!!!

Читайте також