$500 за пропуск контрабанди: На Рахівщині сільський голова попався на хабарі (ВІДЕО)

6
13

Сільського голову не зупинила навіть тижнева історія з прикордонником, який загинув під колесами контрабандиста.

Як повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби, на дачі хабара затримали 48-річного голову сільської ради одного з прикордонних населених пунктів Рахівщини.

Разом з тим, правоохоронці встановили, що цей сільський голова тісно контактував з групою людей, дії яких призвели до смерті прикордонника Вадима Березенського. Є підозри, що йому могла належала частина тютюнових виробів, затримана того дня.

Mukachevo.net розповідало, що прикордонника збив один із контрабандистів вночі четверга, 16 листопада, під час спецоперації силовиків.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 369 Кримінального Кодексу України «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі».

Прикордонники опублікували відео з місця спецоперації:


Коментарі

БВ
Болдижар Василь контрабанда цігаретлю на мадяри

Я собі по 10-12 ящику роблю на Лужанці і Косині і ніхто мене не ловить. Учіться!

Д2
Дед 2

Дед єбать ти палишся

МУ
Маттери у кистиман

Айбо тото ціркус: сільський біров заниматься цігаретликами! Тиждинь як вбили пограничника, а він другому гроші тыцять. Нич совісти ни є

Д
Дід

Отвєтка погранців-респект.Не затримувати,а мочити при спробі втечі на місці.Правда,шкода верблюдів діловських,залишаться без роботи.Кожна хижа в Діловому-склад контрабаса.

БШ
Бризки шампанського

Букі, гуляй набережною! Офіцери роблять свою роботу! Хто буде затримувати злодіїв, які під купляють хабарями? Ти? Диванний воїн! А силовики молодці! Це вже не перше затримання, проведене ними. Удачі Вам, оперативники і слідчі!

Б
Букі

Уважаємі погранці! Чим ви свої машини будете заправляти і за квартиру арендовану чим платити будете коли усі «лежать» будуть?

М
мкчв

Коби тілько їх сіло кілько таких відео з "лєжать мля"...

БТ
Борок Телеп

Букі, не тринди! Підеш заявником?

Б
Букі

А де дача хабара? Прийшли «лежать» загойкали і заламали чоловіка))

ОМ
Олександру Маслянику

Вітьку Медвідя береме у розработку! Давайте його номери телефонів машин місця зустрічей

ОМ
Олександр Масляник

Попавря нарешті цей наглий контробандист Андрійко Панасюк !!! Молодці Прикордонники Хлопці! На черзі впевнений що по затриманню його співучасник і Криша мер нашого Рахова Вітька Медвідь з яким він разом штовхає контробандою сигарети в сусідню румунію

Ч
Чіліля

ВБшники красавчіки! це вже 6 чи 7 затримання хабарників на Закарпатті

Н
Наконец-то

Ответочка от погранцов! Еще бы спецназ в то Деловое отправить! Достала уже безнаказанность того жулья!

Читайте також