"500город" та "Бабло перемогло": Як соцмережі відреагували на результат мерських виборів в Ужгороді (ФОТОФАКТИ)

10
15

Сьогодні від ранку сторінки закарпатців у Фейсбуці рясніють прокльонами і нецензурною лексикою.

Результат екзит-полу про те, що у другий тур виборів в Ужгороді проходять екс-регіонал, антимайданівець Богдан Андріїв та екс-мер з расистськими настроями Сергій Ратушняк викликав неоднозначну реакцію в мережі. Більшість не розуміє як можна було продати майбутнє свого міста за 500 гривень. Відтак, у спільноті «Ужгород» вже запропонували перейменувати місто на «500город».

Місцеві активісти та більшість кандидатів в мери та депутати у своїх дописах зійшлись на схожих думках – «бабло перемогло всьо», «стадо зомбі», «адський ад», «не ту область назвали Гондурасом». Користувачі навіть зробили висновок про те, що ужгородець є найпродажнішою жінкою легкої поведінки у світі.

Більше думок та висновків на фото.

Мukachevo.net

Коментарі

ДА
Для Аньці

Ні непросрали, а ви її продали за пятьсот грн.

4
44

в очко ваш майдан дримбати,уроди проплачені..балогам фрас є,шо у Ужгороді не будуть мати владу..ідіть нахуй,чмошники майДАУНИ

!
!!!

Петро, я розумію, що ви проголосувализа за одного із бандutів.раз ви розпускаєте руки ,то ви є бандит 90 років.

ДП
До Петра і Андрія

Люди мають право! Чуєте? ПРАВО! Не обов'язок!Голосувати за кого хочуть! І нічого нікому не винні! Тим паче такому тупоголовому косто реброломатєлю як ти Петя!

А
Андрій

до дегенерата від 11:06. Тобто - тебе як януковича купив пуйло дешевим газом, бензином, і кредитом, і ти хотів аби за твою тимчасовову купівельну здатність, твої діти і онуки (які би вижили після голодомора і розкуркулення у новій росімперії) розплачувалися пшеницьов, м"ясом, молоком, мільярдами із українських ресурсів, які хуйло і так би собі вернув потім із колонії України? Дуже схоже на ті 500 грн, які вам, дегенаратам, кидали перед виборами, аби потім гребсти собі мільйони.

ДВ
Дарт Вейдер

Аньця ты у беркута брала? Или у Яныковичей?

С
Свидетель

Нормально платили им по 500 грн. В Мукачево 1000 грн за 10 человек, то есть по 100 грн. В Мукачево шлюхи дешевле в 5 раз!!!!

П
Петро

Ви розумієте що Ужгородці які продалися то є повні дегенерати! Я з Ужгорода але мені ганьба за наших людей.. Вибори пройшли, а я вже повадився, викреслив з знайомих та друзів близько 16 людей. Якщо хтось з них взивається до мене то посилаю: йди на х*й шлюхо! Одному руку зламав другому ребро, не полюбилося їм як я говорю за них... Можете мене тут обсирати але моя точка зору така: якщо ти продав свій голос то ти дегенерат, розумово відсталий, стадна тварюка, жалко не Вас а ваших дітей бо вони у такій сім'ї перетворюються на дегенератів, діти кончених батьків стають конченими!!! І мені насрати на Вас хто продав голос! Хтось після цих слів не видержує, починає налітати з кулаками та через пару секунд лежить на землі. І це притому що вони знають що я займаюся... дауни одним словом! За 500 грн продатися.. тобто за 20 баксів.. тобто коли бакс був по 8 то за 160грн.. при януковичу продавалися не так масово і за 250-300грн тобто сердньо 35 баксів. Тобто тепер мало бути 840грн.. шлюхи вокзальні!

М
мкчв

До "до_Айнць" Видалення гнойника (чит. - російської імперії) зазвичай болісно, але потім живеться краще, здорово.

Д
до_Айнцьо

Очевидно, шо два роки тому назад як мінімум покупна здатність була в три рази більшою, крим був укрїною, на донбасі був повний спокій. Якшо ти цього не розумієш, то ти дегенерат

М
Мигаль

У Анці було файне "менуле". Газду спровадити на "Сівер", на сезон, хащу рубати, а самів найти хахаля. Чим погано?

А
Айнцьо

Коли ж у тебе було краще мЕнуле, чудо ти? У радянському колгоспі? Чи за зека, який брав гроші у путлєра, аби тебе і всю державу затягнути у новітній тайожний союз?

И
Игорь

Мне так нравится когда кто то решает что не так проголосовали.может тогда и выборы не проводить если народ не за тех голосует.

З
Зрадофіли

Атака диванних-фейсбук військ на мозок простих ужгородців. Мене самого здивував вибір Ужгороду, але! УЧІТЬСЯ ПОВАГИ ДО ОДНЕ ОДНОГО - великі європейці.

А
Аньця

Люди голосували за краще менуле! яке уних було! Ви майдануті щи шось вонете шо кось шось продав? ви просрали страну! І прийде час коли вас признають зрадниками!

Читайте також